Ešton Kučer: Imam staru, zrelu, a zgodnu ženu

Glumac Ešton Kučer otkriva kako ga je osvojila petnaest godina starija supruga Demi Mur, priznaje da njenog bivšeg muža Brusa Vilisa voli kao oca, ali i govori o teškim trenucima spoznaje da je njegov brat blizanac oboleo od cerebralne paralize
6
1 / 9 Foto: Red Dot

Poput mnogih likova koje je odigrao u romantičnim komedijama, tridesetdvogodišnji glumac Ešton Kučer navikao je da mu život konstantno režira neizvesnost. Činjenica da se 2005. godine oženio sa petnaest godina stariju glumicom Demi Mur koja ima tri ćerke iz braka sa slavnim umetnikom Brusom Vilisom, njegovu stvarnost pretvorila je u uzbuđenje kome se nije nadao. Iako mnogi zlonamernici nisu verovali da će njihov brak opstati, zgodni glumac i njegova draga zajedno su u skladnom braku već pet godina, a on se nada da će se u narednom periodu ostvariti i u ulozi oca. Iako obožava da se  šali na svoj račun i gotovo uvek je dobro raspoložen, Ešton je kao trinaestogodišnji dečak preživeo i težak period kada je strahovao da će ostati bez svog brata blizanca Majkla koji je u to vreme oboleo od cerebralne paralize. Kučer se pored glume bavi producentskim poslom i uspešno organizuje emisiju Punkd, u kojoj uz pomoć skrivene kamere mnogim holivudskim kolegama priređuje urnebesne scene. Zvezda novog filma Slatkiš i ubica otkriva detalje iz braka sa Demi, objašnjava svoj odnos s njenim bivšim suprugom, ali i priznaje kako razmišlja o tome da usvoji dete.   

Story: Kako je izgledao vaš život pre nego što ste upoznali svoju sadašnju suprugu, četrdesetsedmogodišnju glumicu Demi Mur?

- Izgledao je kao jedna velika žurka bez kraja. Bilo je ludo i nezaboravno, pravo veselje, a onda sam upoznao Demi.

Story: Jeste li pre nje imali neku ozbiljnu vezu?

- Nikada nisam bio ozbiljan tip, tako da nisam imao ni ozbiljne veze. Bio sam momak koji je samo gledao kako da se dobro zabavi i spava sa što više devojaka. Na primer, izađem u klub i samo gledam s kim ću te noći voditi ljubav. Bio sam pravi pastuv, a sada sam porodičan čovek.

Story: Zbog čega ste rešili da se skrasite pored Demi?

- Ona je neverovatna i poseduje neku energiju koju nikada ranije nisam osetio ni kod jedne druge žene. Uglavnom sam ja bio taj koji je zasmejavao devojke, a onda se ona pojavila u mom životu i ja sam postao još nasmejaniji. Njen glas za mene je najlepša pesma. Verujte, s njom mi svaki dan prođe kao minut. Stvarno je duhovita i mislim da je to njena najbolja osobina, a i ne izgleda loše za svoje godine, zar ne? (smeh)

Story: S obzirom na to da je ona petnaest godina starija od vas, vest da ste se vas dvoje venčali 2005. godine šokirala je javnost. Da li vam je to smetalo?

- Ne, ona je po svom duhu mlađa od mnogih devojaka koje poznajem.

Story: Kako su vaši roditelji reagovali kada ste im saopštili da ćete se oženiti sa starijom ženom?

- Bili su ponosni na mene, a očuh me je potapšao po ramenu i rekao: Sine, žena ti je toliko zgodna da sam je video golu u bioskopu!

Story: Kako su vas prihvatile njene ćerke iz braka s glumcem Brusom Vilisom: dvadesetdvogodišnja Glen, devetnaestogodišnja Skaut La Ru i šesnaestogodišnja Talula?

- Za divno čudo, neverovatno dobro. Nisam njihov otac i ne pokušavam to da budem jer je Brus stvarno dobar tata. Više im dođem kao neki stariji brat. Volim da im pomažem da zajedno slažemo njihovu mamu. Jedino me Glen malo nervira, pošto mi stalno uzima automobil. U suštini, ja se ionako ništa ne pitam u tom domu (smeh), a i teško je živeti u kući punoj žena. Stvarno mi je ponekad žao sebe.

Story: Mnogima je malo čudno to što se Brus Vilis često pojavljuje s vama u javnosti. Kakav je, zapravo, vaš odnos?

- Ne znam šta je tu čudno. Mi smo svi odlični prijatelji i Brusa volim kao svog drugog tatu. Često me savetuje kako u poslovnom smislu, tako i oko mog odnosa s njegovom bivšom ženom.

Story: Neki mediji navode da ste vi Demina seksualna igračka. Da li je to tačno?

- Meni je stvarno drago da to čujem jer zamislite kada bih morao seksualno da opslužujem neku gospođu kojoj vise grudi i ima mlitavu zadnjicu, evo već sam se naježio. Fuj! Imam staru, zrelu, a zgodnu ženu. Dobio sam sedmicu na lotou.

Story: Smatrate li da vas ograničava to što ste oženjeni starijom ženom?

- Po meni, jedino je važno da li je žena prava, a ne koliko ima godina. Nije važno ko je stariji ili mlađi. Najčešće ne poseduješ nikakva saznanja i ništa nema smisla dok ne preduzmeš rizik i otkriješ o čemu se radi. Moj učitelj joge kaže da je sve što poželiš samo na jedan korak daleko i da jedino treba da se odlučiš u kom smeru ćeš krenuti. Mislim da u svakoj vezi, ako želite da uspe, morate nešto da žrtvujete i da radite neke stvari koje nisu uvek prijatne. Ja to razumem.

Story: Da li vam je žao što Demi i vi nemate svoje dete?

- Još smo mladi, ima vremena za takve stvari. Ne žuri nam se, a možda i usvojimo dete. Kada sam bio mali, imao sam druga koji je bio usvojen i uvek mi je bilo žao što i mene neko nije usvojio.

Story: Plaši li vas da je kasno za biološko dete s obzirom na to da Demi ima četrdeset i sedam godina?

- Ne čujem nikakvo kuckanje biološkog sata dok ležimo zajedno u krevetu. Ona je genetsko čudo i mislim da će moći da mi rodi dete. Realno gledano, dobio sam ženu, tri ćerke i uselio sam se u njihovu kuću, pa šta jedan mladi čovek može još da poželi. Pri tom, Demine ćerke su veoma dobro vaspitane, tako da ne moram da se bavim njima, pošto je to neko već učinio. Sada samo uživam u životu (smeh).

Story: Delujete kao pozitivna osoba koja nema nijedan problem. Kada vam je bilo najteže?

- Kada sam kao trinaestogodišnjak saznao da moj brat blizanac mora na operaciju srca i da će možda umreti.

Story: Kako ste se nosili s tom teškom situacijom?

- Išao sam na sve vanškolske aktivnosti i bežao od kuće, pošto su me tamo stalno čekale neke ružne vesti. Trudio sam se da uvek nešto radim kako bih što manje vremena provodio kod kuće.

Story: Vaš brat Majkl je sada dobro. Kako se vas dvojica slažete?

- Kako sam rastao u zgodnog mladića, shvatio sam da je vrlo interesantno kada imate brata koji je malo ružniji od vas. Nas dvojica smo sada najbolji drugovi. Šalu na stranu, njegov sam zaštitnik i to mi je najlepša životna uloga koju imam. Boluje od cerebralne paralize, a pošto sam ja stariji pet minuta, trudim se da mu ovozemaljski život učinim što lakšim. Stvarno ga volim i on je izvor svih mojih radosti.

Story: Šta javnost ne zna o vama?

- Ljudi ne mogu da veruju kako svaki dan idem u kancelariju. Imam posao, na koji kada ne snimam neki film, idem u osam ujutru i ostajem u kancelariji do sedam uveče. Svoj posao tretiram na pravi način i ozbiljno izvršavam sve zadatke. Veoma sam vredan (smeh).

Story: Kako uspevate da sve postignete u životu?

- Često mi se dešava da ne uspem, pa se samo trudim da se za to ne sazna. Ne osećam da me nešto pritiska da napredujem jer me stvari koje radim privlače. Volim da pobeđujem.

Story: Šta mislite o filmu Slatkiš i ubica, u kojem igrate glavnu ulogu?

- Moj lik u filmu je momak koji je po zanimanju plaćeni ubica i kada sretne pravu osobu, poželi normalan život. Čitajući scenarije, tražio sam baš ovakav film: smešnu, zabavnu, akcionu komediju. Pomislio sam kako možemo dobro da se zabavljamo tokom snimanja.

Story: U filmu ima dosta akcionih scena. Da li ste tokom rada na setu imali dublera?

- Imao sam dublera jer nisam tako sjajan kao Tom Kruz i ne skačem kao on kroz staklo. Ipak sam skakao s broda i snimio veći deo scena borbe. Kupio sam jedno od onih DVD izdanja s programom za vežbanje i uz njega stekao odličnu kondiciju. Učio sam i neke borilačke veštine, pošto sam shvatio da to moram da naučim jer sam u prvoj sceni nokautirao jednog kaskadera, zbog čega sam se loše osećao. Povredio sam mnogo ljudi, tako da bi dublerima trebalo da ostavim da rade sve što se tiče borbe, a ja da se koncentrišem na to da zbijam šale.

Aleksandra Dimitrijević

makonda-tracker