Jelena Karleuša: Ponosna sam na Darkovu torbu

Muzička diva Jelena Karleuša ispričala je kakvo je osećanje biti inspiracija poznatom kreatoru Darku Kostiću, a otkrila je i koje fotografije ona bira za džep ove specijalno za Story Dizajnerski mesec dizajnirane torbe
2
1 / 10 Foto: Luka Šarac

Da li ste zadovoljni kako izgleda torba koju je za vas dizajnirao Darko Kostić?

- To je prava letnja šoping torba koja je trenutno in. Smatram da će se dopasti svim vašim čitateljkama, a zašto da ne i čitaocima. Muškarac može da kupi Story i torbu pokloni svojoj lepšoj polovini. Veoma mi se dopada to što svakog dana možete da menjate fotografiju, stavljate svoju ili sliku voljene osobe, kućnog ljubimca, pa čak i da ostavite poruku. Smatram da je to vrlo interesantno, a Darko je i ovog puta bio originalan.

Jeste li već smislili koje ćete fotografije stavljati u providni džep torbe?

- Uvek bih u taj providni džepić stavila fotografije svojih ćerki.

Kakvo je vaše mišljenje o Dizajnerskom mesecu i ideji da široke narodne mase dobiju mogućnost da kupe modne predmete naših slavnih kreatora za niske cene?

- Ideja mi se veoma dopada, a pošto je Story najozbiljnija firma kod nas, čini mi se da je i ovoj jedan od projekata koji se do sada činio nemogućim na našim prostorima. Story čini vizionarski tim ljudi koji pomeraju granice. Kao neko ko izuzetno voli modu i druži se sa domaćim dizajnerima, podržavam ovu akciju i drago mi je što sam deo nje. Inače, mislim da Srpkinje uz malo truda i određene dizajnirane komade odeće mogu da budu najbolje obučene žene na svetu, a već su na korak od toga jer znaju da ponesu svaku markiranu stvar na najbolji način.

Kako ćete reagovati kada budete videli dame koje nose tašnu koju ste vi dizajnirali?

- Samo ću reći da je torba originalna, ona dozvoljava svakoj ženi da se iskaže na drugačiji način i pokaže svoje afinitete. Mogu samo da budem ponosna i srećna zbog potvrde mog rada u muzici i modi. Svi dobro znaju da se predajem svemu što ima modni prefiks jer me to veoma interesuje. Sigurna sam da ću se jednog dana, kada budem usporila u muzici, posvetiti modi.

Ksenija Konić

makonda-tracker