Anđelina Džoli mašta o unucima

1
Anđelina Džoli tvrdi da ne može da dočeka da ona i Bred Pit dobiju unuke.
Foto: BANG
Foto: BANG

Zvezda filma Salt, čija je majka Maršelin Bertrand preminula od kancera pre tri godine, priznaje da želi da ostane zdrava kako bi još dugo uživala sa svojim partnerom Bredom Pitom i njihovo šestoro dece.

- Ne tako davno izgubila sam majku i shvatila da život treba ceniti mnogo više. Zadivljujuće je kad provodite godine sa ljudima koje volite i zbog toga je veoma važno sačuvati zdravlje i u poznim godinama. Želim da dočekam unuke, želim da vidim kako moja deca rastu i da provedem još mnogo godina sa Bredom – kaže slavna lepotica.

Anđelina je veoma posvećena svojoj deci . Medoksu, Zahari i Paksu koje je usvojila, kao i svojim biološkim naslednicima Šajlo, Noksu i Vivijen, i bila je užasnuta kada je posle prvog porođaja trebalo da snima akcione scene.

- Bio je to trenutak kada sam se zamislila nad sopstvenim životom. Napravila sam dužu pauzu posle porođaja i akcione scene koje je trebalo da snimam bile su deo mog velikog povratka. Visila sam obešena naglavačke i razmišljala: Bože, šta ja to radim? Pa ja sam nečija majka! – priznaje Anđelina.

makonda-tracker