Američka konobarica rodila sina Kristijanu Ronaldu

3
Majka sina zvezde Real Madrida, fudbalera Kristijana Ronalda, najverovatnije je jedna američka konobarica.

Bivši igrač Mančester Junajteda postao je otac 17. juna, a ovu informaciju je kasnije potvrdila i njegova najmlađa sestra Katia Aveiru.

- Informacija je tačna, ali ja vam ne mogu reći ništa više. U pitanju je njegov privatni život i kada bude spreman, sigurna sam da će govoriti o svemu – rekla je Ronaldova sestra. Nakon što je reprezentacija Portugala 25. juna završila učešće na Svetskom prvenstvu u fudbalu, Kristijan je odmah otputovao u Algarve da vidi svog novorođenog sina.

Otkriveno je da je Ronaldo majku za svoje dete upoznao prošle godine u jednom restoranu u kome je radila. Kristijano se nedavno putem svoje zvanične Facebook stranice obratio medijima i fanovima.

- Sa velikom radošću vas obaveštavam da sam nedavno postao otac jednog dečaka. Kao što je i dogovoreno sa majkom deteta, moj sin će biti samo pod mojim starateljstvom, dok njegova mama ne želi da njen identitet bude poznat javnosti. Nikakve dodatne informacije o ovoj temi neće biti dostupne i zahtevam sve da u potpunosti poštuju moju i privatnost mog deteta – otkrio je Kristijano Ronaldo.

 

Danilo Mašojević

makonda-tracker