Deset hiljada Zaječaraca pevalo u mraku sa Anom Nikolić

Pop zvezda Ana Nikolić preksinoć je održala spektakularni koncert na zaječarskoj Popovoj plaži, prvi nakon objavljivanja CD-a Mafia kafe.
0
1 / 5

Organizatori tvrde da je Ana potukla sve rekorde po posećenosti, budući da su drugi izvođači do sada tamo dovodili maksimalno 7. 000 ljudi. Obožavaoci su pristigli iz čitave Timočke krajine, a osim gomile buketa pevačica je dobila i majice na kojima su se nalazili printovi njenih novih fotografija za omot CD-a. Petnaest najvernijih fanova nosilo je takve majice, a bilo je i onih koji su želeli da kupe te odevne komade, iako ih zvanično na koncertu niko nije prodavao. Umesto da utiša atmosferu, kratkotrajni peh sa nestankom struje samo ju je još više rasplamsao, jer je punih pet minuta deset hiljada duša uglas pevalo u mraku sa Nikolićevom. Uz upaljače i svetlost sa mobilnih telefona, posetioci su sa Anom pevali Džukelu, a potom su samoinicijativno prešli na Romale, romali i Januar.

- Zaista sam oduševljena odzivom publike. Uprkos tome što su povratne reakcije mase sjajne otkako je objavljen singl Džukelo, nisam očekivala ovoliki broj posetilaca, a još manje da znaju reči moje nove numere. Ono od čega svi pevači i muzičari strahuju je nestanak električne enrgije, ali meni je taj trenutak zaista bio facinantan zahvaljujući publici koja je sa mnom pevala meni najdraže numere – otkriva Ana za Story. 

 

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker