fanovi u transu

Adriana Lima se pohvalila znanjem srpskog jezika

0

Atrakitvna brazilska lepotica Adriana Lima poslednjih dana uživa na crnogorskom primorju sa bivšim suprugom Markom Jarićem i ćerkicama Sijenom i Valentinom. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dok obilazi prirodne lepote Crne Gore, Adriana je pokazala i  koliko je tokom godina naučila maternji jezik njenog nekadašnjeg supruga sa kojim je provela pet godina u braku.

 

Morao je da se pohvali: Ovako Bastijan Švajnštajger govori srpski (VIDEO)

 

Adriana i Marko su uprkos razvodu ostali u odličnim odnosima zbog svojih ćerki, ali sve češće se spekuliše i da je njihovo pomirenje na pomolu, naročito nakon što su oboje prethodnih godina imali samo neke usputn veze bez budućnosti.

 

Snimak koji otkriva šta je sve promenila na sebi: Ovako je Adriana Lima izgledala pre 17 godina (VIDEO)

 

Nekadašnji supružnici su ovog leta odlučili da odmor provedu zajedno, a destinacija koje je mnoge iznenadila je Sveti Stefan, luksuzno crnogorsko letovalište za bogataše.

 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Osim uživanja na plaži, nekadašnja srpska snajka poželela je da se bolje upozna sa mestom na kojem boravi, pa je tako obišla i crkve, kulturna zdanja ali i upoznala lepote prirode. Natpisom na srpskom jeziku, Adriana se pohvalila obilascima, ali njeni fanovi, naročito oni sa Balkana oduševljeni su što je pisala i na srpskom jeziku.

makonda-tracker