Pink povređena na sceni

0
Američka pevačica Pink povredila se nakon što joj se otkačio pojas tokom nastupa u Nemačkoj
foto: BANG
foto: BANG

Kantautorka proslavljena pod scenskim imenom Pink bila je primorana da prekine koncert u nemačkom Nirnbergu, pošto joj se tokom nastupa otkačio nepravilno pričvršćen pojas i ona je pala i povredila se udarivši u scenski graničnik. Pevačica čije pravo ime je Alekija Bet Mur vrlo brzo se ponovo popela na binu kako bi se zahvalila svojim vernim fanovima na podršci i izvinila im se što zbog snažnog bola i sumnje da joj je neka od kostiju pretrpela prelom, nije u stanju da nastavi svoj šou.

- Svim mojim nirnberškim fanovima: Jako mi je žao što sam morala da prekinem šou na ovakav način. Vrlo mi je neprijatno zbog svega. U ambulanti sam sada i biću dobro. Nisam dobro pričvrstila pojas, što me je oduvalo sa scene, nakon čega sam udarila u dve prepreke. Čekam da mi urade rendgen. Nadam se da je vama iz publike barem sve delovalo cool! – poručila je Pink putem Twittera, a nakon izlaska iz bolnice je dodala:

- Sve je u redu, dragi moji! Ništa nije slomljeno. Nema vode u plućima, samo ozbiljna upala. Proklete barikade! Hvala vam svima još jednom!

Vera Rakić

makonda-tracker