Severina Vučković: U Slavku sam našla sve o čemu sam sanjala

0
Pevačica Severina Vučković otkrila je pred veliki koncert 26. jula u Domu mladih u Sarajevu, da se pored svog izabranika Slavka Šainovića oseća zaštićeno, ali i da nije dobar primer devojkama kada je brak u pitanju.
foto: Biljana Gaurina
foto: Biljana Gaurina

Seksepilna pevačica koja je nedavno oduševila publiku u Beogradu nastupom u klubu Cinema, iza sebe ima već tri veridbe, ali je sigurna da će joj četvrta biti i poslednja.

- Nisam dobar primer devojkama kada je brak u pitanju. Da sam imala više sreće, udala bih se ranije, ali evo valjda će biti ove godine. Izgleda da će kod mene biti četvrta sreća, umesto treće - kaže popularna Seve, koja već dve godine uživa u ljubavi sa Slavkom Šainovićem, u kome je našla pravog životnog saputnika.

- Osećam se potpuno srećnom i zaštićenom, a pre svega voljenom. Veoma sam zaljubljena. Mene fascinira njegova lakoća postojanja i način na koji on podnosi sve što se dešava oko mene. Znam da to nije ni malo lako - otkriva tridesetosmogodišnja pevačica, koja sa osmehom na licu čeka četrdesete.

- Iskreno, plašila sam se šta će se desiti kad napunim tridesetu, a sve je posle bilo sjajno. Odlično se osećam u svojoj koži. U Slavku sam našla sve o čemu sam ceo život sanjala. Imam u njemu muškarca i prijatelja. Da sam se i u jednom momentu plašila da se neću na vreme udati, davno bih napravila taj korak. Ali, jednostavno, nisu bili pravi muškarci pored mene - otkrila je Severina Vučković za internet portal www.vesti-online.com.

Danilo Mašojević

makonda-tracker