Zek Efron: Čuvam vezu od novinara

0
Zvezda mjuzikla Lak za kosu Zek Efron veruje da njegova veza sa Vanesom Hadžens opstaje samo zato što se neprekidno trude da ne budu u centru pažnje medija
foto: BANG
foto: BANG

Američki glumac, muzičar i plesač Zek Efron, koji je u romansu sa koleginicom Vanesom Hadžens uplovio 2005. godine na snimanju prvog dela filma Highschool musical, tvrdi kako su oboje ponosni na to što im već pet godina uspeva da sačuvaju svoju vezu od javnosti i što ne dozvoljavaju da ih neprekidna medijska pažnja uznemiri.

- Da budem iskren, ništa od našeg odnosa ne dospeva u medije. Osim same činjenice da jesmo par, novinarima jednostavno ne pričamo o tome šta nam se dešava. Trudimo se da takve stvari zadržimo na sebe i prilično smo ponosni što nemamo potrebu da delimo svoju intimu s javnošću. Dok smo snimali Highschool Musical, nisam znao kako da se nosim sa time. U međuvremenu sam naučio da ako gledam svoja posla i ne obraćam pažnju na to što me fotografišu ništa ne može da me omete. Obrazac je jednostavan – ako uporno držiš pognutu glavu, iskradaš se kroz sporedne izlaze i radiš slične stvari, paparaci ima da odustanu kad vide da im ne uspeva da dobiju ono što traže – izjavio je ovaj zgodni kalifornijski mladić.

Međutim, u intervjuu za jedan američki radio, Zek je ipak otkrio jedan deo svoje intime, priznavši da ima i svoju veoma osećajnu stranu.

- Pre neko veče, gledao sam film A River Runs Through It sa Bred Pitom u glavnoj ulozi i dok sam jedva uspevao da zadržim suze, Vanesa me je sve vreme ismevala – otkrio je Zek, kog krajem meseca čeka premijera romantičnog filma sa elementima fantastike Charlie St. Cloud u kojoj igra glavnu ulogu pored slavne Kim Bejsindžer, koja mu glumi majku.

Vera Rakić

makonda-tracker