privatna borba

Nakon dramatičnog perioda borbe za starateljstvo, Severina se povukla sa scene i iz javosti

1

Severina Kojić prethodnih nedelja podigla je javnost na noge nakon odluke suda u Zagrebu da 200 dana godišnje njen sin Aleksandar provodi sa ocem Milanom. Poslednje dve nedelje, pevačica se povuka sa estrade.

foto: Instagram
foto: Instagram

Iako je uvek vodila svoje bitke i paralelno brinula o karijeri, izgleda da je nova odluka suda o starateljstvu mnogo teže uticala na Severinu nego sve nedađe koje su je u životu snalazile.

 

Zbog stresa sam izgubila bebu, a nemam nameru da izgubim i Aleksandra: Severina otkriva sve detalje borbe za sina (FOTO)

 

Nakon gostovanja u emisiji na jednoj hrvatskoj televiziji gde je govorila sa čime se sve suočavala od kada se rastala od oca svog deteta, biznismena Milana Popovića i njegovog kontra gostovanja kada je i on izneo svoju stranu priče, pevačici se gubi svaki trag.

 

Nisam Severina, ja sam samo mama: Pevačica potresnom porukom podigla društvene mreže na noge

 

Fanovi popularne pevačice, ali i brojne javne ličnosti pružali su joj podršku u prethodnom periodu. Severina je davala izjave i objašnjavala koliko joj teško pada odluka koju smatra veoma nepravednom. Rešivši da u ovoj, najvažnijoj borbi istraje, Severina se povukla iz javnog života, nastupe je otkazala, a već dve nedelje se ne oglašava ni na društvenim mrežama. Poslednju objavu imala je 26. juna kada je pozvala sve majke da joj se priključe u zajedničkoj borbi.

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

 

makonda-tracker