spremni za put

Jelisaveta i Miloš Teodosić uskoro na novoj asresi: Košarkaš potpisao ugovor vredan 12 miliona dolara

0

Nakon nekoliko nedelja nagađanja, sada je i zvanično potvrđeno da će košarkšaš Miloš Teodosić karijeru nastaviti u prestižnoj NBA ligi i to u Los Anđeles Klipersima. S obzirom na to da će tamo provesti dve godine, planovi novopečenih supružnika se menjaju

foto: Kurir
foto: Kurir

Dok uživaju na medenom mesecu na koji su otputovali po završetku košarkaševih obaveza u kampu na Srebrnom jezeru, Jelisaveta i Miloš morali bi da naprave planove za budućnost i zajednički život.

 

Naime, sada kada je zvanično potvrđeno da će Miloš karijeru naredne dve godine nastaviti u Americi, planovi za zajednički život moraće da se koriguju. Iako je glumica često isticala da se ne bi odrekla karijere zbog ljubavi, čak je i pred samo venčanje igrala predstave, sada će biti na pravom testu.

 

Došlo vreme i za selidbu: Miloš i Jelisaveta traže luksuznu vilu u Americi gde će im prve komšije biti jedan svetski par (FOTO)

 

 

foto: Instagram/printscreen

Miloš će u veoma napornoj ligi provesti dve godine, a Jelisaveta ima projekte u Srbiji. Ljubav preko okeana nije jednostavna, te će supružnici biti pred ozbiljnom odlukom. Ili će zajedno morati da se presele u Ameriku kako bi uživalu u braku ili će naredni period biti veliki test za njihovu ljubav.

 

Nakon venčanja iz snova, Jelisaveta će leto provesti sa Vukom Kostićem

foto: Luka Šarac, Saša Pavlić

Glumica se nije oglasila povodom ovih informacija, ali svakako u naredna tri meseca zbog snimanje nove sezone serije Ubice mog oca, vreme će morati da provodi sa svojim bivšim dečkom Vukom Kostićem.

makonda-tracker