Bizaran oglas, a cena paprena: Rob Kardašijan prodaje krevet u kojem ga je Blek Čajna varala

0

Kod članova porodice Kardašijan nikada ne izostaje zabava, a njihovi međusobni odnosi kao i veze sa partnerima uvek podignu veliku prašinu u javnosti. Rob Kardašijan uspeo je da za jedan dan izazove brojne reakcije svojim veoma neobičnim potezom

foto: Promo
foto: Promo

Jedini muškarac u porodici Kardašijan, uskoro bi mogao da pretekne sestre po popularnosti i veoma kontroveznim potezima. Naime, njegova veza sa Blek Čajnom od samog starta naišla je na osudu porodice, naročito zbog njihovog veoma burnog odnosa. Uprkos tome, njih dvoje su zasnovali porodicu.

 

Ipak, ubrzo su stvari među ovim parom prestale da štimaju pa su se svako malo rastajali i mirili. Ipak, nedavno su stavili tačku na vezu jer je Blek Čajna navodno bila neverna ocu njenog deteta.

foto: Profimedia

Rob je kao i uvek, odlučio da javno podeli svaki detalj iz njihovog odnosa pa je tako objavio i jedan pomalo bizaran oglas. Naime, on je javno oglasio na prodaju krevet u kojem je spavao sa svojom bivšom dragom, a u kojem je kako je poručio, ona njega varala sa raznim muškarcima. Ovaj komad nameštaja prodaje za vrtoglavih 250.000 dolara, ali za sada još uvek nema konkretnih kupaca.

makonda-tracker