Jelena Tomašević: Osvojila me je lepota Malte

Pop pevačica Jelena Tomašević nedavno se vratila sa Malte gde je boravila povodom otvaranje prve prodavnice PS Fashion.
2
1 / 2 Foto: Privatna Arhiva

Kao zaštitno lice brenda PS Fashion Jelena je imala čast da otvori njihovu prvu radnju na Malti i ujedno predstavi svoju muziku tamošnjoj publici. Interpretacijom svojih i internacionalnih hitova, ostavila je bez daha mnogobrojnu publiku koja je bila na otvaranju. Jelena je i prošle godine mesec dana boravila kod svojih prijatelji na Malti, pa je sada slobodno vreme efikasno iskoristila kako bi još jednom uživala u lepotama glavnog grada Valete.

- Valeta mi je prirasla srcu još prošlog leta, kada sam došla u posetu mojim prijateljima. Uživala sam tada, a sada još više, jer već poznajem grad i okruženje. Spojilo se lepo i korisno, došla sam da promovišem brend čije sam zaštitno lice, a i da uživam u ovoj lepoti – otkrila je Tomaševićeva.

Jelena se samo nakratko vratila u Beograd, nakon čega je odmah otputovala u Grčku, gde će nastupati za tamošnju publiku, a zatim ostati da se odmori sa svojim prijateljima Sašom Kovačevićem i njegovom devojkom Jovanom Koković. Po povratku šarmantna pevačica će biti glavna zvezda u revijalnom delu festivala Stari Grad koji će se 23. i 24. jula održati u Novom Pazaru.

makonda-tracker