Sudar najslušanijih emisija u regionu: Nacionalno razgibavanje i Umri muški

Nakon gostovanja voditelja bosanske emisije Umri muški u emisiji Radija S Nacionalno razgibavanje, voditelji Darko Mitrović i Marko Stepanović, poznati pod imenom DarMar, posetili su radio City Kameleon u Sarajevu.
1
1 / 9 Foto: Promo

Domaćini, koje je predvodio kontroverzni Almir Čehajić Batko, učinili su boravak srpskih radio voditelja nezaboravnim, a zajedničkim snagama realizovana je troipo časovna emisija U potrazi sa Valterom, koja je probila rejtinge i bila uživo emitovana na bosanskoj televiziji OBN. Posle intonirane himne Srbije i BIH, voditelji su radili ono što najbolje umeju - nasmejali ljude, širili pozitivnu energiju i pričali o zabranjenim temama.

Osim Sarajeva, DarMar je posetio i Mostar, gde su jeli ćevape i burek, pili travaricu i družili se sa meštanima koju su su ih odlično ugostili.

- Već duže vreme sarađujemo sa radijom City kameleon, pa smo došli na ideju i da posetimo jedni druge i na neki način razmenimo energije u živom programu, što se zaista pokazalo kao dobitna kombinacija. Fenomenalno smo se proveli, realizovali odličnu emisiju i nosimo odlične utiske iz Bosne. Gostovali smo i na televiziji OBN. Ljudi su nas divno prihvatili, a posebno bih izdvojio našu domaćicu Melisu Mely Kadić - kaže Darko Mitrović.

makonda-tracker