Odlazak NANe KARAJANI

Teška životna priča tragično preminule voditeljke potresla je svet: Problemi su se pojavili još u ranom detinjstvu, a onda je odveli u propast...

0

Vest o iznenadnoj smrti grčke voditeljke Nine Karajani obišla je ceo svet, i to baš u momentu kada su svi pomislili da se vratila na pravi put i da je iza sebe ostavila sve probleme koji su je sigurno vodili u propast.

foto: Instagram
foto: Instagram

Problemi nekadašnje najlepše voditeljke Grčke počeli su još u ranom detinjstvu, tačnije u osnovnoj školi, kada su se njeni roditelji, nakon besomučnih svađa naposletku i razveli. Međutim, čak i nakon razvoda, koji je dovoljno traumatičan za svako dete, Nina nije imala mir bilo da je provodila vreme sa ocem ili sa majkom. Njih dvoje su nastavljali da se prepiru ili naprosto da žive svoje živote, zapostavljajući Karajanijevu kojoj se ceo svet srušio.

 

Tragična žrtva anoreksije: Poznata voditeljka izgubila životnu bitku (FOTO)

 

Kada je jednom prilikom završila u bolnici sve se naglo promenilo. Roditelji su svu svoju pažnju usmerili na nju, obasipali je ljubavlju i nežnošću, a na sve to su se trudili da se nikada ne svađaju pred njom.

 

A post shared by Nana Karagianni (@nanakaragianni) on

Već tada se u Nini razvila poremećeno shvatanje stvarnosti jer je verovala da će živeti u miru samo onda kada se nađe u nekom problemu jer će tada sva pažnja biti poklonjena isključivo njoj. Ovaj obrazac je Karajanijeva počela da primenjuje u svim sferama života i to ju je nekoliko godina docnije odvelo u anoreksiju.

 

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker