moli za pomoć

Slavni glumac očajan nakon otmice ćerke: Ko god da je sa njom samo neka joj dopusti da nam se javi!

0

Slavni glumac proživljava pravu dramu nakon što je njegova šesnaestogodišnja ćerka nestala

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Glumac Donal Log (51) preko društvenih mreža zatražio je pomoć u pronalasku svoje ćerke Džejde, koja je nestala pre nedelju dana u Bruklinu, kada je krenula da se nađe sa prijateljicom i od tada joj se gubi svaki trag.

Džejda je inače transrodna žena i zvanično ime u dokumentima još uvek joj je Arlo.

 

Glumac kojeg znamo iz serija "Vikinzi", "Gotham" i "Sinovi anarhije", kao i filmovima "Blade" i "Patriot" na Facebooku je podelio strah da je Džejda upoznala seksualnog zlostavljača preko interneta koji ju je oteo.

 

Nakon što u nedelju dana potrage nije bilo nikakvih dojava o njoj, napisao je kako on i supruga Kejsi samo žele da im se Džejda vrati zdrava.

 

- Ko god zna gde je, ko god je s njom - očigledno je ova stvar postala velika i luda. Internet je preplavljen, u istragu su se uključili njujorška policija i FBI. Možda imaš dobre namere i želiš da joj pomogneš, ali ovo je postalo preveliko. To je u redu. Samo je ostavi negde, dopusti joj da se javi meni ili mami Kejsi - primićemo je sa zagrljajima i bez ijednog pitanja. Postoji izlaz iz ove situacije koji odgovara svima. Obećavamo - napisao je Donal.

 

U potrazi mu pomaže i slavni glumac Deni Treho, koji je objavio video u kojem poziva sve da pomognu u traženju Džejde.

 

makonda-tracker