FOTO

Bio je veren sa Natašom Bekvalac, devojke ga obožavaju, a sada izgleda bolje nego ikada pre: Vlada Vuksanović, najpoželjniji neženja

0

Maneken Vlada Vuksanović  jedan je od najpoželjnijih muškaraca sa domaće javne scene, a njegova popularnost vremenom samo raste

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Atraktivan maneken koji već godinama radi i kao ugostitelj, stekao je veliku popularnost kod javnosti kada je bio u vezi sa pevačicom Natašom Bekvalac sa kojom se i veriod.

 

Vlada Vuksanović skočio s visine od 3.000 metara: Možete li da pogodite zbog čega je maneken rizikovao život? (VIDEO)

 

Iako su bili na korak od braka, ljubav nije potrajala, ali Vuksanovićev šarm jeste pa su retke situacije kada nije u atraktivnom ženskom društvu.

 

A post shared by Vladimir Vuksanovic (@vladavuks) on

Vladu mnogi zbog fizičkog izgleda upoređuju sa slavnim glumcem Džonatanom Ris Majerom naročito u periodu kada je glumio u seriji The Tudors.

 

A post shared by Vladimir Vuksanovic (@vladavuks) on

Vuksanović se nakon raskida sa Natašom povukao iz javnog života, te se za njegove nove partnerke malo znalo, ali se spekuliše da nijedna koju je poželeo nije odolela njegovom šarmu i lepoti. 

 

A post shared by Vladimir Vuksanovic (@vladavuks) on

Dok se brojne dame trude da privuku njegovu pažnju, on vreme provudi u putovanjima širom sveta, a jedna od omiljenih destinacija mu je Kolumbija.

makonda-tracker