Sandra Bulok čuva ćerku bivšeg muža

0
Oskarovka Sandra Bulok brine o šestogodišnjoj ćerki svog bivšeg muža Džesija Džejmsa, dok je on na lečenju od seksualne zavisnosti

Džesi Džejms, od koga se Sandra Bulok nedavno i zvanično razvela pošto ju je varao sa nekoliko žena, pojavio se prekjuče pred kalifornijskim sudom zbog starateljstva nad šestogodišnjom Sani, njegovom ćerkom iz veze sa Dženin Lindemolder. Džesi je potvrdio da će devojčica ostati sa Bulokovom dok on bude na tretmanu za lečenje seksualne zavisnosti.

- Razgovarao sam telefonom sa Dženin pre nego što sam krenuo na rehabilitaciju u Arizonu i rekao sam joj da će Sani ostati sa svojom maćehom u Teksasu – rekao je Džejms na sudu.

I nekadašnja porno zvezda Lindemolder priznala je kako brine da devojčica više voli slavnu oskarovku nego nju.

- Sani priča samo o Sendi, dođavola! – napisala je Žanin u pismu Džesijevoj sestri Džuliji, kada je saznala da njen nekadašnji dragi planira da se s ćerkom preseli u Ostin, kako bi bili bliže Sandri i njenom sedmomesečnom usvojenom sinu Luisu Bardou.

Ovo pismo pročitano je kao dokaz na sudu, pošto je Lindemolderova, koja je bila u zatvoru zbog utaje poreza, pokušala da spreči njihovo preseljenje tvrdeći da je Džejms i Bulokova ogovaraju pred detetom.

Uprkos tome, sud je preporučio da Džejms ubuduće vodi računa o Sani, ali i da počne da pohađa časove roditeljstva.

makonda-tracker