Vanesa Paradi: Džoni je neizmerno lojalan

Prelepa francuskinja Vanesa Paradi izašla je na naslovnici britanskog izdanja magazina Marie Claire i prvi je put pričala o svom odnosu sa Džonijem Depom
0
1 / 4 Foto: Marie Claire

Glumica, pevačica i model Vanesa Paradi u avgustovskom izdanju magazina Marie Claire za područje Velike Britanje, prvi put je otvoreno govorila o odnosu sa svojim nevenčanim suprugom Džonijem Depom, sa kojim je već dvanaest godina i ima dvoje dece, jedanaestogodišnju Lili Rouz Melodi i osmogodišnjeg Džona Kristofera Džeka. Zgodna Francuskinja ispričala je kako Džoni i ona pokušavaju da jedno drugo ne opterećuju poslovnim obavezama, već da se trude da što pre završe sa obavezama, a zatim se u celosti posvete jedno drugom.

- Za početak, važno je pronaći pravu osobu. Drugi važan faktor za stabilnost naše veze jeste i to što ne provodimo svaki dan zajedno. Naš odnos je pun poštovanja i divljenja. Do sada smo shvatili da ukoliko želimo da nam veza opstane, moramo jedno drugom da ostavimo prostora i naprosto imamo poverenja. Zaista je velika sreća pronaći osobu kojoj možeš da veruješ i kada ste razdvojeni. Za očuvanje ljubavi važi recept kao i za sam život: ne jedeš ista jela svaki dan, ne čitaš istu knjigu, ne puštaš isti CD. Kada si u vezi, neophodno je da se ponekad osamiš i istražiš nove stvari čisto za sebe – objasnila je Vanesa kako održava strast u dugoj vezi.

Jedna od najseksepilnijih žena sveta smatra da Džonijev glumački talenat predstavlja preveliki zalogaj za nju, tako da nikada ne bi smogla hrabrosti da se upusti u rad na filmskom projektu u kojem bi glumili zajedno.

- Mogla bih na napravim beskrajnu listu stvari kojima se divim kod Džonija, ali ono što obožavam iznad svega jeste njegova neizmerna lojalnost. Volim da ga gledam dok je zadubljen u misli, dok nešto radi ili priča sa ljudima. Dopada mi se način na koji izlazi na kraj sa različitim situacijama. Mogla da nastavim sa ovim nabrajanjem do sutra. Jednostavno, divim mu se kao glumcu, kao ocu, kao čoveku koji je tu za mene, ali najviše se divim njemu kao ličnosti! Ne osobi u svakodnevnim situacijama dok razovara sa mnom ili sa svojom majkom, već Džoniju koji postoji na svetu u svim zamislivim situacijama. On je istinski veličanstven! – rekla je nekadašnja tinejdž zvezda, koja je tokom ove godine okupiranja svetskim promovisanjem ostvarenja L'arnacoeur u kojem igra glavnu ulogu.

Vera Rakić

makonda-tracker