Saša Matić: Uživao sam na snimanju pesme Mešaj mala

Pevač Saša Matić snimio je novi singl pod nazivom Mešaj mala, a ova duetska numera koju izvodi sa Radmilom Manojlović najavljuje njegov novi album koji priprema za jesen.
0
1 / 3

Tekst za pesmu Mešaj mala pisala je Marina Tucaković, a aranžman je radio Dejan Abadić. Ovaj duet koji je za samo nekoliko dana preslušalo nekoliko stotina hiljada posetilaca portala Youtube, već je postao veliki hit i nema sumnje da će biti jedan od najslušanijih ovog leta. Saša je do saradnje sa Radom snimio samo jedan duet i to sa Jelenom Karleušom.

- Radu poznajem od kada je počela da se takmiči u šou programu Zvezde Granda, prijala mi je zajednička saradnja, i stvarno sam uživao dok smo snimali pesmu. Nadam se da će publika uživati u našem duetu, a novi album koji uveliko pripremam pojaviće se u prodaji u septembru. Do tada nameravam da svaki slobodan trenutak posvetim mojim mezimicama: planiram da sa suprugom Anđom i ćerkama Aleksandrom i Tarom otputujem negde na more, a na povratku već tradicionalno ćemo posetiti Zlatibor – otkirva za Story.rs Saša Matić.

Danilo Mašojević

Poslušajte pesmu Radmile Manojlović i Saše Matića Mešaj mala...

makonda-tracker