otkrio pravu istinu

Darko Kostić rešio da progovori o hapšenju i posedovanju narkotika: Nažalost, morao sam da se oglasim...

0

Darko Kostić navodno je priveden prošlog petka, jer je policija pronašla u njegovom stanu kokain i drogu čija je hemjska oznaka GHB.

foto: Aleksandar Jovanović
foto: Aleksandar Jovanović

Poznati kreator je demantovao ove navode.

 

- Morao sam nažalost da se oglasim. Nisam osoba koja se pravda bilo kome, pogotovo ne zbog natpisa u medijima koji su se o meni pojavili poslednjih dana. Vrlo je tužno što se neko kao ja ko ima blistavu karijeru i život bez mrlja dovodi u ovakvu situaciju - rekao je Kostić i nastavio da demantuje sve što se o njemu pisalo:

 

Darko Kostić se oglasio nakon navoda o hapšenju: Ja sam i dalje na slobodi, ovo prevazilazi granice dobrog ukusa

 

- Nije se desila nikakva kobna noć. Nijedan policijski izveštaj ne postoji. Nikad nisam priveden ni na kakav informativni razgovor, a pogotovo nisam uhapšen. Policija mi nikada nije ulazila u stan. Posramljen sam što moram da se bavim ovakvim pričama jer sam se uvek trudio da se svojom umetnošću da predstavim javnosti, a ne ovakvim stvarima. Da sam ja onesvešćen ili da mi je pružena pomoć valjda bi me odveli u Urgentni centar, valjda me ne bi ostavili na ulici. Ja ni ne znam šta je droga za silovanje. A vi kad pišete da se neko nečim predozirao vi morate da imate toksikološki nalaz kao dokaz za to. Nikad u životu se nisam onesvestio niti me je Hitna pomoć ikad negde vozila - rekao je Darko u emisiji Ekskluzivno.


Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker