Demi Mur i Ešton Kučer: Vreme je za strogi post

4
Slavni selebriti supružnici Demi Mur i Ešton Kučer odlučili su da se istovremeno podvrgnu poznatoj rigoroznoj dijeti Master Cleans o čijem toku redovne izveštaje šalju putem Twittera

Glumački bračni par Demi Mur i Ešton Kučer odavno imaju običaj da preko društvene mreže Twitter o događajima iz svoje svakodnevnice obaveštavaju javnost. Tako su u subotu obznanili da su se zajednički bacili na Master Cleanse detoksikacioni režim ishrane, koji tokom deset do 45 dana podrazumeva unos isključivo prečišćene vode sa limunom, javorovog sirupa i crvenih ljutih cayenne papričica.

- Devet sati na Master Cleansu. Želim odrezak, pivo i Blow Pop lizalicu! Hmm, ovo će biti baš teško – prvi se u subotu oglasio Ešton.

Demi je u nedelju nastavila:

- Drugi dan Master Cleansa. Odoh u šetnju sa mužićem i kučićima. Drugi dan je lakše nego prvog! – a nešto kasnije je dodala – Ovo je zbog zdravlja – kako bi pojasnila fanovima da nije na dijeti zbog toga što želi da izgubi na kilaži, već zarad sistematskog čišćenja organizma.

Zdravstveni stručnjaci tvrde da ovaj režim ishrane, iako zbog redukovanog unosa hrane dovodi do smanjenja telesne težine, ni u kom slučaju nije klasična dijeta, već ima za cilj da temeljno pročisti organizam od vremenom nakupljenih nezdravih tvari, naročito kada se uzme u obzir da se ovako rigoroznim režimom skoro u potpunosti umanjuje želja za cigaretama, kafom, alkoholom i drugim toksičnim namirnicama.

Vera Rakić

makonda-tracker