fanovi razočarani

Krenulo mu u životu - ali njegova bivša ne može time da se pohvali: Seksi robijaš ostavio suprugu i zaveo poznatu naslednicu

0

Džeremi Miks, koji je postao slavan nakon što se njegova fotografija nastala nakon hapšenja pojavila u medijima, ne samo što je postao supermodel nego vreme provodi u društvu superbogatih.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Miks, kojeg mediji širom sveta nazivaju Seksi robijaš, nakon što je odslužio zatvorsku kaznu, potpisao je veoma unosne ugovore i počeo da snima reklamne kampanje.

 

Čuveni seksi robijaš nije oduvek ovako seksi: Pre 14 godina ne biste ga pogledali dvaput (FOTO)

 

To što je postao model pružilo mu je mogućnost da se kreće u krugu poznatih, uticajnih i bogatih, pa je Džeremi upravo u tom krugu pronašao novu ljubav.

 

Reč je o Kloi Grin, ćerki milijardera ser Filipa Grina, vlasnika Topšopa, s kojom je Miks uslikan u Turskoj, tokom provoda na luksuznoj jahti. I sama Kloi objavila je na Instagramu fotografiju za koju je pozirala sa Džeremijem i istakla da su oni zahvalni i za ljubav i za mržnju pratilaca.

 

 

A post shared by .Cjg.com (@chloegreen5) on

 

Njihova veza, naime, nije naišla na dobar prijem među fanovima poznatog robijaša jer je on ostavio suprugu Melisu, s kojom ima dvoje dece.

 

makonda-tracker