Pamela Anderson: Nakon svega i dalje volim Tomija

Nakon tri braka, nekoliko veza i mnogobrojnih skandala, kontroverzna lepotica Pamela Anderson, koja ne oseća potrebu da se podvrgne plastičnoj hirurgiji kako bi sačuvala mladalački izgled, priznala je u intervjuu za magazin Fabulous kako joj ne uspeva da zabor
0
1 / 5 Foto: Fabulous Magazine

Atraktivna glumica i fotomodel Pamela Anderson, koja je u svojoj dvadeset i drugoj godini išla na operaciju uvećanja grudi, smatra da bi, iako ima silikonske implante u grudima, radije da stari prirodno i bez injekcija botoksa, dok je zastrašuje i sama pomisao na estetsko-hiruršku korekciju lica.

- Nikada nisam ubrizgavala botoks. Sve te priče o plastičnoj hirurgiji me užasavaju. Viđam ljude koji su se podrvgli takvim tremanima i svi mi izgledaju identično. Smatram da nema potrebe da i sama krenem tim putem. Pogotovo ne sada kad mi je već 43 godine. Starenje treba da pustim da ide svojim tokom. Nikada nisam sebi bila lepša, tako da ne želim da se upuštam u potragu za fontanom mladosti – izjavila je ova dugogodišnja veganka i dodala da od kozmetičkih preparata za negu kose i tela koristi samo one koji su spravljeni na prirodnoj bazi.

Višestruka Plejbojeva zečica, koja iz trogodišnjeg braka, sa gitaristom benda Mötley Crüe Tomijem Lijem ima dva sina, četrnaestogodišnjeg Brendona i dve godine mlađeg Dilana, tvrdi kako i nakon nekoliko neuspešnih pomirenja sa prvim suprugom i dalje ne uspeva da ga zaboravi i tu priču ostavi iza sebe.

- Što se Tomija i mene tiče, naši životi još uvek nisu završeni. Naravno da se volimo i dalje, ali to ne znači da treba da živimo zajedno. Naša romansa je tako tragična. Godinama sam zbog te veze mučila sebe van svih granica izdržljivosti, što je išlo dotle da sam tokom ovih petnaest godina sebe dovodila u stanja teške depresije. Mislim da sam kroz sve to prolazila najviše zbog dece. Jednostavno sam bila sklona da se vežem za onoga s kime bih mogla da imam porodicu, a onda bi se ispostavilo da je priča sa osobom koja bi me privukla daleko od bajke koju sam zamišljala. Sada bih radije da budem sama i podižem svoju decu, a sve ostalo može da sačeka. Jednog dana, nešto će se već dogoditi. Ako i ne bude, moji sinovi će se već brinuti o meni. Do tad, imam priliku da flertujem sa finim, inteligentnim muškarcima, posle čega se vratim svojoj kući, a opet izbegnem sve one izluđujuće stvari - ispričala je novinaru  magazina Fabulous najseksipilnija čuvarka plaže koja je u januaru ove godine raskinula vezu sa električarem Džejmijem Pedžetom.

Vera Rakić

makonda-tracker