(nije) prešla granicu?

Devojčice od 15 godina ovo ne treba da rade: Ćerka Sindi Kraford ponovo šokirala i naljutila korisnike Instagrama (FOTO, ANKETA)

0

Prelepa Kaja Gerber, jedna od najuspešnijih tinejdžerki u svetu modelinga, objavila je fotografiju koja je izazvala pravi skandal na popularnoj društvenoj mreži.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Petnaestogodišnja manekenka izazvala je pravu buru kada je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju za koju je pozirala na provokativan način. Kaja je, naime, golišava na ovoj fotografiji, a njeno telo prekriva samo ogrtač koji drži tik iznad grudi.

 

26 godina kasnije: Kaja Gerber rekreirala stajling poznate mame Sindi Kraford, i ne, nije pogrešila (FOTO)

 

Mnogi koji prate Kaju na ovoj društvenoj mreži prokomentarisali su da je ovo veoma neprikladno ponašanje za devojčicu staru svega 15 godina.

 

 

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

 

Draga, ti imaš samo 15 godina, da li je ovo prikladno?, Premlada si!!! Obuci se!!!, Iznenađen sam što je roditeljima ovo u redu, Poslastica za pedofile... samo su neki od negativnih komentara s kojima se ova tinejdžerka suočila nakon objavljivanja sporne fotografije.

 

U centru sve pažnje BEZ IJEDNE REČI: Kako Kaja Džordan Gerber planira da osvoji svet (FOTO)

 

Ima, međutim, i onih koji ističu da na ovoj fotografiji nema ničega pogrešnog.

 

- Kaja je očigledno samo dete i ne pretvara se da je išta drugo, a svako ko može da vidi ovo i primeti nešto provokativno greši - jedan je od komentara.

 

makonda-tracker