Lažni koncert Ivana Bosiljčića u Banjaluci

4
Najavljeni koncert glumca Ivana Bosiljčića u Banjaluci, nije održan, a građanima koji su kupili karte niko ne vraća utrošeni novac
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Redakciji magazina Story javljaju se razočarani građani Banjaluke koji su kupili karte za neodržani koncert pod nazivom Ljubav je samo reč, našeg proslavljenog glumca Ivana Bosiljčića. Nastup je trebalo da bude održan u nedelju, četvrtog jula u SD Borik, sa početkom od 21 sat. Karte su prodavane po ceni od 15 konvertibilnih maraka i to na dva prodajna mesta, u samoj dvorani Borik i ispred robne kuće Boska. Sve je upućivalo na to da će Banjaluka biti počašćena jednim zaista izvrsnim kulturnim događajem, ali je na dan nastupa stidljivo objavljeno da se koncert otkazuje. Razlog nije naveden, niti informacije o tome šta će dalje biti sa kartama koje su razočarani građani kupili. Dvorana Borik saopštila je da je organizator, inače iz Srbije, otišao bez traga i ne javlja se, te stoga ni oni nisu u mogućnosti da odgovore na pitanja brojnih građana koji ih svakodnevno zovu kako bi saznali zbog čega su obmanuti.  

Popularni glumac nije odgovarao na naše pozive, niti SMS poruke, u kojima je zamoljen da saopšti svoj zvaničan komentar povodom ovog slučaja.

Nikola Rumenić

makonda-tracker