Milica i Željko Mitrović: Romantični ples na talasima

0
Iako su već šesnaest godina zajedno, vlasnik medijske imperije Pink Željko Mitrović i njegova supruga Milica i dalje se vole istim žarom, što su potvrdili i tokom nedavnog krstarenja po Crnoj Gori
foto: Nikola Rumenić
foto: Nikola Rumenić

Povodom završetka druge sezone rijaliti šou-programa Farma, koja je oborila sve rekorde gledanosti u Srbiji, vlasnik medijske imperije Pink Željko Mitrović organizovao je prošle nedelje za sve farmere i predstavnike domaćih medija gala žurku na svojoj jahti sunseeker 105 el bosco. Raspoloženi domaćin goste je dočekivao sa svojom suprugom Milicom, a društvo su im pravile njihove ćerkice, desetogodišnja Kristina i godinu dana mlađa Andrea. Ekipa učesnika popularnog serijala krenula je na plovidbu iz budvanske marine, gde je i počela zabava koja je trajala sve vreme puta.

- Bilo nam je ludo i nezaboravno na krstarenju. Nakon što su nas farmeri zabavljali tri meseca, odlučili smo da i mi njima priredimo nesvakidašnju zabavu – kaže za Story Milica Mitrović, muzička urednica televizije Pink i glavna i odgovorna urednica izdavačke kuće City Records, koja je i sama Farmu gledala po dvadeset sati dnevno i svojom kreativnošću doprinosila da ovaj šou dostigne izuzetno visoku gledanost. Uprkos tome što ih je sve vreme sjajno zabavljao folk pevač Džej Ramadanovski, supružnici su uz prve taktove popularnih balada zaplesali ušuškani u ljubavi koju osećaju jedno za drugo, čime su još jednom dokazali da su njihove emocije snažne baš kao i prvog dana veze. Ipak, gromoglasni aplauz prisutnih, kao i komentare kako Milica i Željko podsećaju na zaljubljene tinejdžere, izazvao je trenutak kada su bračni partneri zaigrali uz numeru Podseti me šta to beše ljubav.

- Ponela nas je pozitivna atmosfera pa smo plesali više nego što to inače radimo na sličnim žurkama, a ako smo nekom ličili na zaljubljene tinejdžere, pridružujem se tom utisku – kroz osmeh nam je rekao Željko.

Uprkos tome što su od početka romanse koja traje već šesnaest godina  izloženi radoznaloj javnosti, supružnici Mitrović uspeli su da odole svim izazovima i održe čvrsti emotivni odnos. Pored toga što su izuzetno vezani jedno za drugo, Milica i Željko su već godinama veoma uspešan poslovni tandem, budući da na projektima od krucijalne važnosti za gledanost njihove televizije zajedno rade i doprinose da ostanu medijski lideri na tržištu. Iako angažovani na više polja, emotivni partneri nikada nisu dozvolili da njihove naslednice Kristina i Andrea odrastaju bez beskrajne roditeljske pažnje. Oboje veoma podržavaju interesovanja svojih mezimica i utiču na njih da razvijaju lične talente, pa su tako vrlo ponosni na to što njihove  princeze odavno nastupaju u dečjem horu Čarolija.

Nikola Rumenić

makonda-tracker