izazvala raspravu

Neprikladno ili predivno? Serena Vilijams objavila još golišavih fotografija i podelila mišljenja fanova (FOTO, ANKETA)

0

Osim toga što je u poodmakloj trudnoći bez odeće pozirala za naslovnu stranu poznatog magazina, teniserka je snimila seriju umetničkih fotografija koje su izazvale raspravu na internetu. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Vilijamsova je, kao što smo već pisali, zvezda najnovijeg broja magazina Vanity Fair, a fotografije o kojima ovih dana priča ceo svet potpisuje živa legenda Eni Libovic.

 

 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

 

Iako je reč o umetnici koja je poznata po izvanrednom ukusu, ona je i žena koja ume da šokira svojim fotografijama, a pomoglo joj je to što je sarađivala sa Serenom, jednako spremnom na prekrši norme.

 

 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

 

Tako je teniserka pozirala golišava što se nije dopalo svima. Najnovija fotografija nastala na ovom snimanju - na kojoj je Serena prekrivena providnom tkaninom - izazvala je zato raspravu na društvenim mrežama.

 

 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

 

Dok jedni smatraju da je reč o smelom i predivnom potezu lepe trudnice i vrhuncu umetničkog izraza Eni Libovic, nije malo ni onih koji ističu da poznate trudnice treba da prestanu da trljaju svoj stomak u nos svima kao da su jedine trudnice na svetu, ali ni onih koji smatraju da je neprikladno da buduće mame na ovaj način pokazuju svoje telo.

 

 

 

makonda-tracker