EKSKLUZIVNO - Kreirajte listu pesama za koncert Dragane Mirković

106
Folk zvezda Dragana Mirković i portal Story.rs pružaju vam jedinstvenu priliku da utičete na izbor pesama koje će ova slavna pevačica izvesti na nastupu koji će biti održan u organizaciji fondacije Veliko srce u Sava centru 30. septembra
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

U komentarima na ovaj tekst pošaljite svoju listu pesama iz opusa legendarne pevačice Dragane Mirković koje biste voleli da čujete uživo, a folk diva će na svom koncertu izvesti numere koje ste tražili u najvećem broju.

- Rešila sam da izbor pesama prepustim fanovima. Moram da naglasim da nije reč o mom solističkom koncertu, već o humanitarnom jednoipočasovnom nastupu – kaže Dragana za Story.rs, i otkriva da razmišlja o prigodnim koreografijama uz numere koje će izvesti na sceni.

- Solistički koncerti se prave zbog napretka u karijeri ili u slučaju da je nekome potrebno da se nekom drugom dokazuje, a ja nemam takvih poriva. Odazvala sam se pozivu samo zato što je reč o humanitarnom koncertu, ali ću na njemu ipak pripremiti brojna iznenađenja za publiku – kaže Dragana i poziva fanove da na Story.rs u vidu komentara šalju svoje predloge za listu pesama koje će pevačica izvesti u Sava centru.

Nikola Rumenić

makonda-tracker