Halid Bešlić: Srce mi je puno jer sam oženio sina

0
Pevač Halid Bešlić ostvario je najveću želju kada je 26. juna oženio svog sina jedinca Dinu i iskreno priznaje da će jedino biti srećniji kada mu snaja Mahira podari prvo unuče
foto: Story press
foto: Story press

Dvadeset šesti jun bio je najradosniji dan u životu folk pevača Halida Bešlića jer se tada njegov sin jedinac Dino oženio sa izabranicom svog srca Mahirom Svrakom. Svadbeno veselje upriličeno je u sarajevskom hotelu Holiday Inn u prisustvu skoro četiri stotine zvanica. Brojni prijatelji pedesetšestogodišnjeg pevača prisustvovali su ovom svečanom činu, a među njima su bili fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine Edin Džeko i Emir Spahić, ali i pevač Haris Džinović sa suprugom Melinom, Saša Matić sa voljenom Anđelijom, Hari Varešanović i drugi. Legendarni pevač i njegova supruga Sejda, mesecima su se pripremali za ovaj svečani događaj  na kojem se njihov tridesetogodišnji sin zakleo na vernost svojoj pet godina mlađoj izabranici. Nakon višemesečne veze, Dino i Mahira su sredinom maja odlučili da se venčaju, što je oduševilo njihove porodice.

- Presrećan sam zbog činjenice da se oženio moj sin jedinac. Dugo smo pripremali njegovo venčanje, a ja sam, baš kao i moja supruga Sejda, zadovoljan što je sve ispalo kako treba. Oboje smo oduševljeni snajom i srećni smo što je došla u našu porodicu – iskren je Halid koji je nekoliko puta u toku večeri izlazio na binu da otpeva neke od svojih najvećih hitova. U jednom trenutku, za mikrofonom su mu se pridružili Haris Džinović i Saša Matić, a kralj sevdaha nije krio sreću što mu se ženidbom sina, koji poslednjih nekoliko godina radi i kao njegov menadžer, ostvarila najveća životna želja.

- S obzirom na to da sam prošle godine imao tešku saobraćajnu nesreću, plašio sam se da nikada neću doživeti ovako lepe trenutke. Zato mi je danas srce puno dok gledam svog sina kraj žene s kojom će provesti život. Zadovoljan sam njegovim izborom jer želim da bude srećan i veoma se radujem zbog činjenice da oboje žele decu. Siguran sam da ću biti najbolji deka na svetu, a voleo bih da nam kuća bude puna unučića – iskren je Halid.

Inače, legendarni pevač je sa svojom suprugom Sejdom u braku više od tri decenije i oduvek je ponavljao kako mu je žao što nisu imali još dece. Upravo zbog toga, svu svoju ljubav i pažnju usmerili su na Dinu, a snaju Mahiru vole kao svoje drugo dete. Iako nakon nesreće nije želeo da se pojavljuje u javnosti smatrajući da je dobio višak kilograma koji mu ne priliče, pevač na venčanju svog sina nije mario za taj mali problem već je oduševljeno plesao i nazdravljao mladencima koji su najbližima otkrili da uveliko rade na potomstvu.

makonda-tracker