Ivan Fece Firči: Romansa rođena iz strasnog pogleda

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 12

Jelena

12-07-2010 13:01h
Želim vam sve najbolje i najlepše!

Ljeposava

12-07-2010 11:26h
Jasmina i Firci su dvoje ljudi cija osecanja su se poklopila. Ako se oni razumeju i vole, zasto su godine prepreka.!? On kao iskusan inteligentan covek moze da je povede u svet snova i da kraj nje odrzava svoj vitalni izgled.Ona je prelepa mlada dama, zaljubljena i sposobna da se nosi sa harizmom izabranika. Zelim im zdravlje,srecu, da ozvanice svoju vezu i krunisu je potomstvom.

EMILIJA

11-07-2010 15:42h
Jako mi je drago devojka je zaista izvanredna ,jedino mi je zao Maje koja se ponadala i svo vreme na Farmi nije mislila kako sebe da predstavi vec da ugodi Firciju.Majo uvek misli samo na sebe a ostalo ce samo doci.

Sandra

11-07-2010 15:28h
Jasmina je prelepa,a Firci stvarno izgleda fenomenalno za svoje godine.Bas su lep par.

EMILIJA

11-07-2010 15:43h
Jako mi je drago devojka je zaista izvanredna ,jedino mi je zao Maje koja se ponadala i svo vreme na Farmi nije mislila kako sebe da predstavi vec da ugodi Firciju.Majo uvek misli samo na sebe a ostalo ce samo doci.

sweety

12-07-2010 00:18h
jako simpaticno.ona verovatno nema tatu,ili dedu...pa se utesila u ovom starcu

malena05

12-07-2010 22:16h
Ko smo mi da uopste sudimo o necijim osecanjima ?? Svaka Fircijeva rec o Jasmini je obojena tolikom ljubavlju da svaka zena moze samo da je pozeli a i njen pogled njemu govori sve . Narode srecno vam !

Jelena

12-07-2010 23:07h
Pitala bi Fircija kako bi se on osecao kada bi njegove cerke bile u vezi sa covekom 20 godina starijim. Ne bi bio srecan sigurno.
Drugo, zar pored dve zlane cerke sada pomislja na bebu - pa uskoro moze da se nada unucetu kada se starija uda, a ne da on sada pravi bebu. Bas mu nije normalna ta ideja.
Cerke su lepo vaspitane i dobre zahvaljujuci tome sto ih je vaspitala majka, sta bi pored njega mogle da vide i nauce!
Dvadeset godina nije velika nego PREVELIKA razlika i ta veza je osudjena na propast jednoga dana. Kada ona bude 40 a on 60 - pevace pesmu: Putevi se nazi razilaze.

Goca

12-07-2010 23:44h
DIVNI!

SONI

14-07-2010 21:08h
FIRCI JE SUPER LIK KOCE MU BITI IZABRANICA NIJE BITNO BITNO JE DA ON I CERKE BUDU SRECNI

maja

16-07-2010 15:17h
Neka zivi svoj zivot s kim hoce i kako hoce, ali cerke je vaspitala i odgajiljedino Marina. Sto ne kaze koliko puta ih vidja, sada kada su velike. Jedna je punoletna pa moze da odluci da zivi sa ocem. Da li bi ona to htela? Da li bi Firci prihvatio da cerka bude sa njim. To sto je majka kidnapovala svoju decu, sigurno nije uradila iz obesti i hira.

lili

26-07-2010 22:42h
naj strasnije e to sto su i maca i firci milosu vikali da je pedofil, a sta je ovo sto oni gaze??pa izgledaju im devojke kao cerke, a branka spram milosa bas i ne izgleda da je toliko mladja.cutite i molite boga da vase cerke ne nadju takve matorce kao sto ste vi!!!!!!!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: