Tanja Savić i Dušan Jovančević: Slatki dani iščekivanja prinove

0
Pevačica Tanja Savić i njen dečko Dušan Jovančević proveli su odmor u Crnoj Gori neposredno pred njegov odlazak u Australiju, gde će mu se ona pridružiti u septembru kako bi u Sidneju donela na svet njihovo prvo dete
foto: privatna arhiva
foto: privatna arhiva

Dvadesetpetogodišnja folk pevačica Tanja Savić i njen pet godina stariji voljeni izabranik, australijski biznismen Dušan Jovančević, protekle nedelje vratili su se sa idiličnog sedmodnevnog odmora u Crnoj Gori na koje su se prvi put uputili bez ikakvih stega i opterećenja izazvanih poslovnim obavezama. Posle dužeg perioda, emotivni partneri koji će se kroz pet meseci ostvariti u ulozi roditelja, ovoga puta u potpunosti su uživali jedno u drugom, uprkos lošim vremenskim uslovima koji su ih pratili tokom letovanja. Iako se u medijima spekulisalo kako Tanja tokom drugog stanja mora da miruje, ona je sa svojim budućim suprugom svakodnevno uživala u dugim šetnjama pored obale mora, ali i planiranju slatke budućnosti.

- Malo smo pogrešili što pre putovanja nismo proverili vremensku prognozu, ali bez obzira na to što je padala kiša, odlično smo se proveli. Bili smo smešteni u Bečićima i svaki dan smo uživali u šetnjama do Budve. Ovaj kraći odmor bio nam je neophodan jer smo nakon dužeg vremenskog perioda imali priliku da se posvetimo jedno drugom i konačno ne razmišljamo o poslu i svemu onom što nas čeka u narednom periodu – priča Tanja koja je nedavno ušla u četvrti mesec trudnoće, a već uveliko planira da otpočne sa pripremama za rođenje bebe u Sidneju. 

- Za nekoliko dana putujem u Australiju, tako da ćemo Tanja i ja biti razdvojeni do septembra kada će ona doći kod mene u Sidnej. Iako mi je svaki put teško da se odvojim od nje, već smo se na neki način navikli na razdvojenost. Ipak, srce mi se steže svaki put kada pomislim da moram da odem – iskren je Dušan koji će svoju dragu odvesti pred oltar tek kada beba dođe na svet.

- Još nismo odredili datum venčanja, ali verovatno ćemo se na taj čin odlučiti tek kada se rodi naše prvo dete. Jednostavno, neću da budem debela na sopstvenoj svadbi, već želim da izgledam lepo, onako kako sam oduvek i maštala. Kao i sve devojčice i ja sam kao mala razmišljala o venčanju iz bajke i prelepoj beloj venčanici, a nadam se da će naše venčanje biti baš takvo. Međutim,  papir kao papir ne predstavlja mi ništa i jedino je važna ljubav koju osećamo jedno prema drugom – objašnjava pevačica koja nestrpljivo čeka da sazna pol svoje bebe.

- Prevashodno želim da sve bude u redu, a i još je rano da  saznamo da li čekamo dečaka ili devojčicu. Ne mogu da kažem da li bih više voleo da nam se rodi ćerka ili sin, mada se Tanja već na početku izjasnila i rekla kako bi volela da nam prvo dete bude muškog pola – ističe Tanjin partner.

Moni Marković

makonda-tracker