Bojana i Vladimir Stojković: Intimna svetkovina naše ljubavi

Na romantičnoj proslavi prve godišnjice braka koju su golman srpske reprezentacije Vladimir Stojković i njegova supruga Bojana proveli u Bečićima, oboje su poželeli da se uskoro ostvare u ulozi roditelja
6
1 / 4 Foto: Stevo Vasiljević

Zbog boravka u Južnoafričkoj Republici, gde je sa reprezentacijom Srbije učestvovao na Svetskom prvenstvu u fudbalu, golman naše reprezentacije Vladimir Stojković sa mesec dana zakašnjenja proslavio je prvu godišnjicu braka sa svojom suprugom Bojanom. Upravo zbog toga, dvadesetšestogodišnji sportista je po povratku u Beograd odlučio da sa svojom četiri godine starijom izabranicom nakratko predahne od obaveza i priušti joj dvonedeljni odmor u Bečićima. Pored divnog razloga za slavlje, supružnici su uživali u razmenjivanju nežnosti i kovanju slatkih planova za budućnost. Na romantičnoj večeri kojom su i zvanično obeležili godišnjicu bračne sreće, Vladimir je svoju dragu iznenadio skupocenim poklonom od belog zlata - satom marke rolex dayton. Iako je atraktivnu manekenku dar njenog voljenog ostavio bez daha, Vladimir ne smatra da je ovakav poklon adekvatan dokaz ljubavi koju oseća prema Bojani.

- Nijedna materijalna stvar nije relevantna demonstracija mojih osećanja prema Bojani i zato ne smatram da je sat koji sam joj poklonio dovoljan dokaz ljubavi koju osećam - kaže Vladimir, a njegova partnerka sa osmehom objašnjava kako joj je protekla prva godina braka sa popularnim sportistom.

- U našoj vezi sve ide svojim redom. Zabavljali smo se, počeli da živimo zajedno, potom venčali i sada je na redu beba. Vladimir je smireniji od mene, ne voli da izlazi i veoma je privržen mirnom bračnom životu. Dok smo živeli u Španiji, izlazila sam sama sa društvom jer on nije želeo da bude viđen u gradu posle deset uveče - priča Bojana koja je podredila svoj život voljenom suprugu.

- Kada sam ga upoznala, nisam se folirala da ne znam ko je on. Naprotiv, vrlo svesno sam mu pokazala koliko cenim njegove profesionalne uspehe. Ali ja ne poznajem prototip žene fudbalera, jer mnogo njih znam i sve smo različite po interesovanjima, izgledu, obrazovanju… Naš život jeste podređen muževima, ali u tome ne vidim ništa loše. Bavim se manekenstvom, pa ne mogu da zaradim ni približno koliko moj suprug i normalno je da se trudim da mu olakšam okolnosti pod kojima obavlja svoj posao, a ne još da i sama gradim karijeru - iskrena je Bojana koja u svog supruga ima bezgranično poverenje.

- Oboje imamo apsolutnu slobodu i ne znam da li bih prešla preko nekih njegovih loših postupaka jer ih do sada nije ni imao. Vladimir ima ogromno samopouzdanje, zna da ga neću prevariti i do sada nismo imali probleme u braku - ističe Bojana dok njen dragi ne krije kako mu stabilan brak daje elan da bude bolji i na terenu i da silno priželjkuje da se ostvari u ulozi oca.

- Dugo smo bili razdvojeni, uželeli smo se jedno drugog, a i krajnje nam je vreme za prvu bebu. Doduše, mislim da bi moja mama Kosa više volela da dobijemo devojčicu jer je čitavog života okružena muškarcima, budući da imam rođenog brata Vladana koji ima muško dete. Bojana želi ćerkicu, a ja bih iskreno najviše voleo da moje prvo dete bude sin, a da posle toga na svet dođe i naslednica - iskren je Vladimir koji će u narednom periodu doneti odluku da li će nastaviti život u Portugalu gde igra za klub Sporting iz Lisabona ili će prihvatiti neki novi angažman.

Nikola Rumenić

makonda-tracker