novi trend

Najpopularnija beba na svetu: Ima samo nekoliko meseci, a na Instagramu ga prati skoro milion ljudi

0

Roditeljstvo je jedna od najlepših stvari na svetu, a vreme provedeno sa svojim mališanima veoma je dragoceno. Neki roditelji su ipak previše uzbuđeni zbog ove životne uloge, pa se njihovi potezi poput otvaranja profila na društvenim mrežama tek rođenoj deci gotovo kosi sa zdravim razumom.

foto: Instagram
foto: Instagram

Osmomesečni dečak Ašad ima profil na društvenoj mreži Instagram, a prati ga više od 900.0000 ljudi. 

 

Iako će vam ova informacija delovati suludo, njegov otac, koji je popularna zvezda u Americi, a i širom sveta DJ Khaleda i njegova majka Nikol Tak,svakodnevno objavljuju fotografije svog sinčiča, a neretko ovaj profil koriste u promotivne svhrhe svojih karijera, te to smatraju opravdanim razlogom za svoje poteze.

 

A post shared by Asahd Tuck Khaled (@asahdkhaled) on

 

Maleni Ašad na svom profilu ima fotografije sa brojnim svetskim zvezdama, iako on još uvek nije svestan šta se oko njega dešava, za nekoliko godina sigurno će ga i u stvarnom životu, van društvenih mreža, bukvalno pratiti stotine ljudi.

 

A post shared by Asahd Tuck Khaled (@asahdkhaled) on

 

Trend pravljenja profila na društvenim mrežama deci koja su jedva i prohodala apsolutno je zaposeo sve poznate ličnosti, a sve češće je i onih koji prave profile svojim kućnim ljubimcima.

 

A post shared by Asahd Tuck Khaled (@asahdkhaled) on

 

makonda-tracker