Motivacione poruke Isidore Bjelice koje će vas naterati da promenite život iz korena

1

Spisateljica Isidora Bjelica poslednjih godina vodi najvažniju bitku, za ozdravljenje, ali svojom snagom motiviše mnoge njene čitaoce ali i fanove.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Isidora kroz svoje knjige šalje snažne poruke koje vraćaju životnu snagu i pozitivne misli, njeni pratioci na društvenim mrežama iz dana u dan pružaju joj podršku i kažu kako im je njena vedrina uprskos teškom životnom periodu promenila život, te da i oni svoje probleme ili životne lomove sada poptuno drugačije posmatraju.

 

 

Sve je procvetalo pa i moja duša: Isidora Bjelica jednom fotografijom pokazala zahvalnost i otkrila kako se oseća...

 

Isidora je poznata kao žena koja se ne libi da kaže šta misli, te su je često zbog toga osuđivali. Ipak, čini se da ona za to nikada nije marila. Čak i u teškim trenucima za njenu porodicu, kada se pisalo u medijima da će je suprug ostaviti i da se razvode, ona nije poklekla, već je sigurna u stabilnost svoje porodične sreće nastavila ponosno da korača. 

 

Isidora nadahnuta svemu što joj se dešava i šta proživljava voli da podstakne i druge na razmišljanja o životnim situacijama iz kojih uvek treba izvvući ono najbolje i u svemu sagledati poztivnu stranu. 

 

Ovo su samo neke od poruka koje je brižna spisateljica uputila svojoj publici i čitaocima: 

 

Ostatak teksta pročitajte na sledećoj strani...

makonda-tracker