Raka Radović: Nisam ubio Bilju

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Miroslav Jović

08-07-2010 21:35h
Jesi ubijo si je, kao sto je politika SPS 90tih ubijala sve nas...NISMO ZABORAVILI SVI BAŠ BAHATOST RAKE....

stevan

08-07-2010 22:39h
Licnog sam misljenja da svu stoku teba osloboditi vezivanja,da bi sacuvala ove sve kretene,koji se na tazkvanoj FARMI nalaze.

GOGA

09-07-2010 10:01h
Čovek sa ludačkim pogledom, tvrdi da nije. MA ŠTA NAPRIČA. POSMATRALI SMO NA KOJI NEHAJAN I NEMARAN NAČIN SI IH I HRANIO I ČISTIO ŠTALU, KADA GOD TE JE MILOŠ UPOZORIO NA TO, TI SI DIVLJAO. MRŠ BRE, NISI NI ZA STOKU, A KAMO LI ZA LJUDE.

Tereza

09-07-2010 11:36h
Eto ti ga sad! Pa Rako ,Bilja je bila i na prosloj farmi.Kako bas sad da se sa sena prebaci na najlon? Nemoj bre............... Naucio si ono malo elementarne matematike i jednu hemijsku formulu/kako bas nadje amonijak/ uoci ulaska na farmu.Skloni se jedno vreme,da te zaboravimo.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: