za ljubav nije kasno

U šestoj deceniji vratile veru u ljubav: Ove dve dame će ovog leta će ponovo biti u ulozi mlade (FOTO)

0

Za ljubav nikad nije kasno, pa čak ni ako na nju morate da čekate i po nekoliko decenija. Ukoliko vam emotivni partner vrati osmeh na lice čak i kada ste mislili da više nećete voleti, treba se prepustiti čarima ove ljubavi. Pravi dokaz za to su šarmantne dame sa domaće javne scene Suzana Mančić i Maja Volk.

foto: Damir Dervišagić, Kurir
foto: Damir Dervišagić, Kurir

Suzana ima dve odrasle ćerke, jedna od njih je nedavno kročila u bračni život, a šarmantna voditeljka krajem leta ponovo će izgovoriti bračne zavete. Suzana i njen partner Simeon Ocokomes pre više od decenije započeli su svoju ljubavnu priču. Kada su već mislili da im se neće ponovo ukazati prilika za ljubav, njihov susret je to demantovao i pokazao im da ne postoji samo jedan idealan partner za njih.

 

Suzani je srce osvojio šarmantni Grk sa kojim će sada i uploviti u bračne vode. Iako ima 60 godina, ova voditeljka i spisateljica uživa u ljubavi i zavođenju poput tinejdžerke, a za to je zaslužan upravo njen budući suprug koji joj je pokazao da pravu ljubav treba čekati.

 

Suzana Mančić otvoreno o odnosu s partnerom: Simica uživa u mom izgledu

 

foto: Privatna Arhiva

- Rekla sam: Vreme je da se venčamo. Ustala sam, uzela čašu vina, održala govor kako ljudi treba da se vole, paze, cene. Realno, on je meni mnogo pomogao u odgajanju moje dece, veoma je pažljiv, odgovoran. Rekla sam njegovim ćerkama: Potpisaću predbračni ugovor kojim se odričem sve vaše imovine u Grčkoj, to je imovina vašeg oca i to vama pripada - pričala je Suzana u jednoj emisiji.

 

Do sada nismo bili u prilici da ga vidimo: Maja Volk pokazala sina Mihajla

 

foto: Instagram/printscreen

Slučnu sudbinu deli i njena koleginica Maja Volk koja će tokom leta sa svojim izabranikom, takođe Grkom razmeniti bračne zavete. Avanturističkog duha čak i na pragu sedme decenije, Maja želi veliku svadbu kako u Grčkoj, tako i u Srbiji, a slavlje u čast ljubavi trajaće čak nekoliko dana koja će provesti u proputovanju. Maja i Nikos takođe iza sebe imaju brakove u kojima su dobili divne naslednike koji podržavaju udluku o njihovom venčanju.

 

 

- U grčkoj mitologiji postoje tri suđaje, jedna plete mrežu i predstavlja akciju, druga je sreća i ona je slepa, a treća je fatalnost, sudbina. Kad se to troje spoji, onda se dešava nešto kosmičko i posebno... Moj partner Nikos poseduje sve vrline koje Platon navodi da treba da krase jednog čoveka: estetiku, snagu, etiku, pamet i meru s kojom se sve te osobine usklađuju - govorila je nedavno Maja o svom budućem suprugu

makonda-tracker