Jelena Jovičić u ulozi doktorke

0
Glumica Jelena Jovičić uživa u snimanju serije Il comissario Nardone u srpsko-italijanskoj koprodukciji i priželjkuje porodični odmor u avgustu
foto: Miša Obradović
foto: Miša Obradović

Reditelj serije koja se snima u koprodukciji Rai Uno i Wipbelgrade je Fabrizio Casteli, a Jelenin direktni partner je popularni italijanski glumac Stefano Dionisi. U seriji igraju i Sergio Assisi, Giorgia Surina, Franco Castellano, Luigi Di Fiore, Anna Safroncik i drugi.

- Radnja serija dešava se 50-ih godina prošlog veka. Tumačim ulogu doktorke Josette, koja je Francuskinja iz imućne porodice i verena je za detektiva Suderghi-a koga tumači Stefano Dionisi, poznatiji našim gledaocima po sjajno odigranoj glavnoj ulozi u francuskom filmu Farinelli, il castrato. Drago mi je da sam deo ove ekipe, čija je profesionalnost zaista na visokom nivou. A posebno sam srećna što su mi ukazali poverenje i priliku da radim ovu lepu dramsku ulogu. Posle male pauze zbog rođenja sina Mateje dobijam lepe i karakterne uloge. Nadam se da će serija biti gledana i da ćemo i mi imati prilike da je jednog dana pogledamo na nekoj od naših televizija. Inače, veoma sam se uželela televizije i filma, tako da mi snimanje izuzetno prija. Po završetku poslovnih obaveza početkom avgusta otputovaću sa suprugom Nenadom i sinom Matejom na zasluženi odmor u Grčku, čemu se posebno radujem – kaže Jelena Jovičić za Story.rs.

Jelena Kulović

makonda-tracker