opraštanje od komičara

Tuga u Đošinom domu: Ćerka ga je pronašla u beživotnom stanju, bilo je kasno za pomoć

0

Bogoljub Mitić Đoša preminuo je iznenada u 49. godini, a njega je jutros rano pronašla ćerka Natalija mrtvog u krevetu u šest sati.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Vest da je komičar koji je godinama mamio osmehe na lica poblike širom regiona preminio, mnoge je zatekla u neverici.  Đoša je preminio u snu u porodičnom domu, a prva je tužne vesti saznala njegova ćerka Natalija, piše Kurir.rs

 

Tika Špic užasnut Đošinim odlaskom: Stalno sam ga upozoravao da ne preteruje

 

On je prethodnih dana bio prehlađen i nije želeo da ide kod lekara na pregled, iako su supruga i prijatelji insistirali, da ne bi zadobio ozbiljnije zdravstvene probleme zbog njegove gojaznosti.

 

Slavni glumac nas iznenada napustio: Preminuo Bogoljub Mitić Đoša

 

Đoša je umro u četiri sata ujutro od posledice srčanog udara. Hitna pomoć je došla i konstatovala smrt, a ćerki Nataliji je pozlilo.

 

Sinoć sam do 23 sata bio s njim i sve je bilo u redu. Jutros sam dobio poziv od njegove porodice da je Đoša preminuo. Ne znam šta da kažem, teško je. Sve se iznenada desilo. Njegova supruga i ćerke prolaze kroz najteži period", rekao je za Kurir glumčev prijatelj, koji se javio na njegov broj telefona.

 

Glumčevo telo će biti prevezeno u rodne Vlasotince, gde će biti sahranjen u petak. Njegovi prijatelji pristižu kako bi porodici izjavili saucešće.

makonda-tracker