nemarno

Popularna pevačica u skandaloznom izdanju: Trend ili najveći modni promašaj? (FOTO)

Popularna pevačica Keša koja je osvojila javnost planetarnim hitom Tik Tak, u poslednje vreme sve manje podseća na zvedzu kakva je nekada bila u vreme najveće popularnosti

0
foto: Profimedia

Nakon što je dosegla zvezde i postala veliko ime na muzičkoj sceni, Keša je prošla kroz pakao. Naime, producent Lukas Gotvald poznatiji i kao Doktor Luk uništio joj je karijeru i život nakon što su se duže vreme provlačili po sudovima zbog međusobnih optužbi.

 

foto: Profimedia

Prvobitno je pevačica njega tužila za seksualno i psihičko zlostavljanje, a onda je on uzvratio kontra tužbom. Sud u Njujorku odbio je da joj dozvoli da raskine ugovor sa njim jer bi muzička kuća Soni, sa kojom su sarađivali pretprela ogromne gubitke.

 

Od tada kreće sunovrat ove pevačice koji se odrazio na njeno psiho-fizičko stanje. Keša se naglo ugojila, maltene izobličila, a u poslednje vreme izgleda veoma loše.

 

foto: Profimedia

Od pevačice koja je donosila veliku zaradu i obećavala, zbog svega pretpljenog ona je postala samo bleda kopija zvezde koja je bila. O tome svedoči i njeno poslednje izdanje kada je fotografisala tokom kupovine sa bratom gde više asocira na lutalicu nego na zvezdu.

 

foto: Profimedia

Nemarnom frizurom i majicom koja izgleda kao da je preživela ratište, Keša je privukla pažnju paparaca a javnost se sada još više zabrinula za sudbinu ove mlade devojke pred kojom je bila svetla budućnost.

makonda-tracker