Nikolina Pišek u ulozi alkoholičarke

0
Voditeljka Nikolina Pišek od jeseni će se oprobati u ulozi nimfomanke alkoholicarke u drugoj sezoni TV serije Najbolje godine u kojoj glavnu ulogu Lorene Levaj tumači Katarina Radivojević

Kako pišu hrvatski mediji, tridesetčetvorogodišnja hrvatska voditeljka Nikolina Pišek pridružiće se ekipi serije Najbolje godine koja se sa velikim uspehom prikazuje na Televiziji Nova, a dobila je epizodnu ulogu supruge glumca Enesa Vejzovića. Kako se navodi, zgodna Nikolina trebalo bi da glumi pedesetogodišnju nimfomanku koja pokušava da se izleči od alkohola.

Kako bi se što bolje pripremila za ovu ulogu, Nikolina je upisala ubrzani kurs četvorogodišnje glumačke radionice zagrebačkog studija Kubus.

– Jako me raduje izlet u glumački svet. U celu priču ušla sam potpuno neopterećena, jer na kraju krajeva, gluma je igra. Iako sam do sada već gostovala u poznatim serijama kao što su Bitange i princeze, Luda kuća i Bračne vode, ne mogu reći da imam velike glumačke ambicije. Prepustiću se magiji i videti šta će biti – izjavila je atraktivna Nikolina kojoj su najveća podrška kćerkica Hana i dečko Kristijan Curavić.

Zanimljivo je da će se Pišekova naći rame uz rame sa srpskom glumicom Katarinom Radivojević koja je velike simpatije kod hrvatske publike stekla ulogom Lorene Levaj u ovoj izuzetno gledanoj seriji.

Jelena Kulović

makonda-tracker