nekad i sad

OVA FOTOGRAFIJA OTKRIVA SVE O ESTETSKIM ZAHVATIMA NATAŠE BEKVALAC: Kada pogledate kako je izgledala na početku karijere, sve će vam biti JASNO!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Opet ja

17-09-2018 05:38h
Kad već pišete o estetskim zahvatima Bekvalac Nataše, zašto niste objavili opšte poznate fotografije grudi koje su davno "isplivale" iz ordinacije estetskih hirurga.Mada ne znam ni kome je ro bitno naročito što ona u tome nije pretjerala.Nataša je žena prosječne ljepote,izrazito niska rastom i da nije ofarbana plavuša bila bi neprimjerna.I sada je neprimjetna na ulici vjerujte mi.

Nena

17-09-2018 15:31h
@Opet ja
de se vi prvo posvetite sebi i svom pravopisu pa onda komentarisite druge. Nikakve veze da li je neko nizak, viko, crn ,plav, to komentarisu primitivci. Valjda je bitno kakav je ko covek ili ti pevac-pevacica...

niki

22-09-2018 14:21h
Slatka je bila kao mlada,videla sam je jednom prilikom na aerodromu u nekim odvratnim salvarama i japankama,zena ima grozan nepravilan hod i drzanje,izgleda veoma prosecno dosadno i zapusteno....

Jaca

16-09-2019 23:47h
Pogledajte njen nastup '98 god. Makedonski festival i sve ce vam biti jasno, ima razlike itekako.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: