Vlada Stanojević: Teško mi pada promena ritma života

5
Voditelj Vladimir Stanojević otkriva kako je reagovao kada je saznao da će biti angažovan za jutarnji program televizije Pink i prizanje da je spreman da sasvim promeni ritam života.

Nakon što je bio jedan od domaćina gledane televizijske forme City na televiziji Pink, bivši učesnik Farme, voditelj Vladimir Stanojević, uskoro će se oprobati i kao dmoaćin jutarnjeg programa. Vlada će zajedno sa koleginicom Minjom Miletić voditi jutarnji program Dobro jutro! na svojoj matičnoj televiziji, pošto je poznati dvojac Jovana Janković i Srđan Predojević otišao na zasluženi odmor do 30. avgusta.

- Sebe sam mogao da zamislim u različitim TV formatima, ali ne i u jutarnjem programu. Ovo je za mene veliki izazov i nadam se da ću biti na visini zadatka. Moju koleginicu Minju Miletić upoznao sam na sastanku kada nam je zvanično saopšteno da ćemo mi u letnjim mesecima biti voditelji emisije Dobro jutro!. Dosta vremena smo proveli sa Jovanom i Srđanom, koji su nam dali korisne savete, i drago mi je što smo se Minja i ja odlično uklopili za veoma kratak period - govori Vlada, koji je do sada bio poznat kao ljubitelj noćnih izlazaka i uvek je rado viđen gost poznatih prestoničkih klubova.

- Još nisam uvežbao ustajanje u cik zore, iako me od ponedeljka očekuje ustajanje u pet i dolazak na Pink u šest sati. Priznajem da mi je teško, ali sam siguran da ću uspeti. Napravio sam plan, pa ću samo petkom uveče izlaziti u grad i provod, a ostalim danima ću ići ranije na spavanje. Siguran sam da će mi teško pasti promena ritma života, ali, ako bolje razmislim, to će super odraziti po mene, jer ću se odmoriti i više posvetiti poslu. Moji roditelji su bili srećni kada su čuli da ću početi da radim jutarnji program, i u šali su rekli da ću se konačno skrasiti i primiriti - kaže za Story.rs Vladimir Stanojević.

 

Danilo Mašojević

makonda-tracker