Mena Suvari: Romantično venčanje u večnom gradu

0
Glumica Mena Suvari, koja se proslavila ulogom u filmu Američka lepota, venčala se sa svojim izabranikom Simonom Sesitom na tradicionalnoj ceremoniji u Vatikanu, u crkvi iz 8. veka.

Zaljubljeni par želeo je da na najromantičniji način organizuje svoje venčanje, pa su za venčanje izabrali crkvu Svetog Stefana u Vatikanu, a slavlje za prijatelje upriličili su u dvorcu iz 15. veka. Mena i njen dvadesetpetogodišnji izabranik svoje venčanje opisuju kao tradicionalno i romantično, a medeni mesec provode obilazeći Italiju.

- Rim je veoma romantično mesto i samo smo čekali priliku da se venčamo baš u večnom gradu – rekao je par magazinu People.

Plavokosa glumica imala je problem da odabere venčanicu, jer je morala da vodi računa da haljinom prekrije svoje tetovaže.

- Mislim da bi bilo u redu, prema Simonovoj porodici, da sakrijem svoje tetovaže. Razlog više je to što su mu, dve rođake sa mamine strane katoličke monahinje – otkrila je tridesetjednogodišnja Mena, koja se odlučila za Alice and Olivia haljinu, cipele s potpisom Claudia Ciuti i nakit marke Nova Diamonds.

Njen romantični suprug sam je dizajnirao burme od belog zlata, a novopečeni mladenci odigrali su prvi ples uz kompoziciju Marija Rejesa, koji ju je napisao specijalno za njih i izveo je sa članovima grupe Gipsy Kings.

makonda-tracker