urnebesno

Ono kad ti predsednik Amerike nepozvan upadne na svadbu: Donald Tramp nezaboravan dan ovih mladenaca učinio potpuno otkačenim (FOTO)

0

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država uglavnom je u medijima vest dana kada uradi ili kaže nešto što se ne karakteriše kao pozitivno ili simpatično. Od danas se to menja!

foto: Jo Kloehn, Facebook
foto: Jo Kloehn, Facebook

 

Kristen Pijatkovski i Taker Gledhil bili su zvezde: svi su gledali samo u njih, njihovi prijatelji i članovi porodice okupili su se da bi slavili njihovu ljubav, a blicevi su ih pratili na svakom koraku. Ništa nije slutilo da će ta svadba u Nacionalnom golf klubu biti po bilo čemu drugačija od hiljada onih koji se održavaju širom Amerike.

 

I Keri Bredšo bi zaljubljeno uzdahnula: Melanija Tramp obula stare cipele i toliko su lepe da joj baš niko nije zamerio (FOTO)

 

A onda je u prostoriju ušao Donald Tramp.

 

 

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država je, inače, vlasnik ovog kluba, pa je s puno samopouzdanja i kao pravi domaćin ušetao u prostoriju. Zvanice su oduševljeno skandirale: USA, USA, USA i dovikivale Trampu da dobro izgleda, a on je čestitao srećnim mladencima na venčanju, fotografisao se s gostima, dao poneki autogram i mirno odšetao...

 

 

Isto je, inače, prošle godine učinio i Džastin Trudo, premijer Kanade.

 

 

makonda-tracker