heroine modnog sveta

Uprkos bolestima, pogrdnim imenima i odbijanjima, one su se izborile za svoje mesto: 3 manekenke koje su srušile sve predrasude (FOTO)

0

I dok mnoge dame pokušavaju da se uklope u standarde lepote, one su svet osvojile upravo zbog toga što su potpuno drugačije od svih.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

I dok strogi svet mode zahteva da se devojke uklope u određene kalupe i veličine, mnoge sada već poznate manekenke dokazuju da to ne mora uvek da bude slučaj i da su upravo te različitosti ono što ih čini posebnima.

 

Ne postoji ružna žena, samo lenja: Ove modne savete ne smete propustiti!

 

Uprkos svojim nesavršenostima, mnoge poznate manekenke su pronašle pravi način da ono što mnogi smatraju invaliditetom i poremećajem, iznesu sa ponosom, bez ikakvih kompleksa i predrasuda. Predstavljamo vam 3 heroine koje su srušile sve tabue o manekenkama, postavši prava inspiracija za mnoge mlade devojke.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

foto: Profimedia

 

Viktorija Modesta

 

Zbog komplikacija prilikom rođenja, Viktorija Modesta je imala veliko izmeštenje leve noge što je, nakon 15 neuspešnih operacija, rezultiralo amputacijom. Ipak, ova hrabra devojka se izborila sa svim poteškoćama pokazavši da lepota ne mora da se uklapa u ni u kakve kalupe.

 

Lepota koja pomera granice: Ona ima 89 kilograma, uspešnu manekensku karijeru i o njoj sanjaju svi muškarci (FOTO)

 

Ona je sada uspešna pevačica i model, a u svojoj kolekciji poseduje 8 različitih proteza koje joj pružaju jedinstven stil.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

foto: Profimedia

 

Vini Harlou

 

Vini Harlou boluje poremećaja kože, poznatiji kao vitiligo, zbog čega je dosta patila u detinjstvu.


Pored svake njene fotografije stoji ista reč - ružna, ružna, ružna: Sofija Riči, najomraženije dete poznatih na svetu (FOTO)

 

Kako lepa manekenka ističe često su je nazivali zebrom i kravom. Tada niko nije ni računao na to da će upravo ovaj poremećaj postati njeno glavno oružje na sceni izdvojivši je od svih drugih.

 

foto: Profimedia

 

Nakon učešća u emisiji America’s Next Top Model, Vini je osvojila svačije srce, a njeno lice smo imali prilike da vidimo u mnogim spotovima i modnim magazinima.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

foto: Profimedia

 

Melani Gajdos

 

Melani je rođena sa retkim genetskim poremećajem koje sprečava razvijanje kostiju i hrskavice. Ipak, ovo je nije sprečilo da postane jedna od najzapaženijih modela svog vremena.


Celog života su im ponavljali da su RUŽNE: 5 žena koje su srušile granice lepote i očarale svet (FOTO)

 

Kada je njen dečko zabeležio prve fotografije njenog neobičnog izgleda, Melani je postala prava atrakcija u svetu mode, a njene fotografije su prosto nerealne.

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker