rasplakao javnost

Slavni glumac se dirljivim pismom oprostio od prijatelja: Bio je premlad da bi nas napustio i potpuno smo uništeni njegovom smrću

0

Slavni glumac Tom Hardi podelio je dirljivo pismo upućeno njegovom najboljem prijatelju koji ga je napustio pre nekoliko dana...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pas je čovekov najbolji prijatelj, a to je potvrdio i glumac Tom Hardi dirljivim pismom svom psu Vudiju, koji je nakon šestomesečne borbe sa bolešću uginuo.


Holivudski glumac Tom Hardi postao je otac!
 

 

- Najboljem drugaru ikada, meni, mojoj porodici i svima koje je voleo bez rezerve. Bio je najbolji partner za putovanja, i duše su nam se isprepletale za čitavu večnost. Uticao je na toliko ljudi, i uz veliko poštovanje prema njegovoj autonomiji, teškog srca vas obaveštavam da je nakon šestomesečne borbe sa bolešću, Vudi uginuo. Imao je samo šest godina, bio je premlad da bi nas napustio i potpuno smo uništeni njegovom smrću. Ipak, zahvalan sam na odanom prijateljstvu i velika mi je uteha to što više ne pati. Za mene, svet je bio bolji dok je on bio na njemu i uz mene - napisao je glumac.

 

Zlatnog labradora glumac je spasao sa ulice u Atlanti, dok je snimao film "Lawless". Dao mu je ime Vudi i vodio ga svuda sa sobom, čak i na premijere filmova.

 

Ovako je Tom Hardi ućutkao neprijatnog novinara!

 

Vudi je imao "ulogu" u seriji "Peaky blinders", a pojavio se sa Hardijem i u videu u kojem glumac čita priče za laku noć.

 

Glumac je poznat kao veliki dobročinitelj, a posebna "slabost" su mu psi.

 

makonda-tracker