Sajko se pomirio sa Milicom

4
Jedan od učesnika drugog serijala Farme Nikola Sarić Sajko pomirio se sa koreografkinjom Pozorišta na Terazijama Milicom Cerović
Foto: Story arhiva
Foto: Story arhiva

Da je ljubav dvadesetjednogodišnjeg pevača i deset godina starije profesorke plesa i scenskog pokreta jača od svih prepreka, najbolje potvrđuje činjenica da su se po završetku Farme zajedno obreli na luksuznom krstarenju Mediteranom koje je za sve učesnike Farme organizovao vlasnik TV Pink Željko Mitrović.

Ovaj intrigantni par navodno je stavio tačku na svoju jednogodišnju vezu nakon što je mladi muzičar odlučio da bude jedan od učesnika druge sezone Farme. Nakon što je prvi put napustio takmičenje, Sajko je rekao za Story da je sa Milicom ostao u prijateljskim odnosima i da među njima nije bilo svađe i ružnih reči. Inače, njih dvoje su se upoznali tokom muzičkog šoua Operacija trijumf, u kome je Sajko bio jedan od takmičara, a Milica profesorka plesa i scenskog pokreta. Ljubav među njima planula je ubrzo nakon završetka takmičenja, ali o svojoj strasnoj romansi nikada nisu želeli javno da govore.

 

makonda-tracker