Novim singlom pokazuju

One su Učiteljice i znaju kako se to radi: Oduševile su Nedu Ukraden, a i vas će

0

Tri prelepe devojke, tri Učiteljice, novim singlom pokazuju da zaista znaju šta rade i objašnjavaju kako su postale regionalna muzička senzacija!

foto: PR
foto: PR

Nakon velikih hitova "Generale" - dueta sa Severinom, "Luda kuća" i "Dunav", Učiteljice samuvereno najavljuju još jedan, pravi osvežavajući brzi letnji hit koji je odlična najava njihovog albuma početkom septembra.

 

U maju su nastupile u Sava Centru kao specijalne gošće Nede Ukraden gde su otpevale duetsku pesmu "Noći u Brazilu", ali i svoj blok pesama.

 

U novom spotu vidimo ih u potpuno drugačijem svetlu, a numera Tako se to radi uradjena je u saradnji sa popularnim nemačkim DJ Mateom. Osim što su muzički obrazovane, lepe i elokventne, ove tri preslatke devojke krenule su u ozbiljan pohod na estradu.

Mi smo od početka krenule težim putem. Htele smo kvalitetne pesme, kvalitetne nastupe i da nas ljudi zapamte upravo po tome. Svu našu energiju, zajedno s našim producentima i autorima, Bojanom Dragojevićem i Dušanom Bačićem, uložile smo u isključivo naše peesme, spotove i vatrenu atmosferu na svim koncertima gde smo nastupali. Kao što vidite, uspele smo i na taj način, jer mediji znaju da prepoznaju kad je nešto dobro i kvalitetno.

 

Najveća nam je nagrada naša publika, a ovoga puta u spotu smo pokazale i malo više od očekivanog. Leto je, svi su ludi, veseli, zabavljaju se pa tako i mi. Naš najveći uspeh tek dolazi, ali mislim da će pesma 'Tako se to radi' postati lična karta Učiteljica. Jer ko zna ako učiteljice ne znaju", istakla je kroz smeh pevačica Učiteljica Matea Tisaj.

makonda-tracker