Novo životno poglavlje

Snežana Dakić iz kreveta poručuje: On je mnogo zgodan dečko, svakoj treba takav

0

Poznata voditeljka Snežana Dakić nakon razvoda intrigira svojim privatnim životom

foto: Miloš Nadaždin
foto: Miloš Nadaždin

Dok se tokom protekle godine u medijima pisalo o novoj ljubavi večite dame u trendu kada je bila u romansi sa mladim studentom glume Dušanom Momčilovićem, Snežana Dakić  sada ponovo intrigira.

 

Inspirisana dolaskom leta, ova šarmantna dama poslala je veoma intrigantnu poruku

 

Ostatak teksta pogledajte na sledećoj strani...

 

 

 

foto: Instagram

Naime, dok se spremala za spavanje, Snežanu je inspirisala sve aktuelnija svera u muško-ženskim odnosima. Međutim, mnogi su pomislili kako se i ona sama upustila u iste:

- Danas su i muškarci i žene zbunjeni količinom mogućnosti da se sa nekim spanđaju na svakom koraku. Naročito muskarci, koji listaju po imeniku koja te večeri prva odgovori na poruku. I to ih onemogućava da se upuste u dublji emotivni odnos. Lepo zaključuje Toni Parsons: "Danas je teže izbeći sex, nego imati ga". Ali kad naletiš na kvalitetnu osobu, nemoj da je tretiras kao svaku drugu, po šablonu. Poštuj njenu posebnost i različitost. I pokaži da to uviđas... Mladi misle "Ko zna šta me još čeka iza ugla, probao sam i idem dalje, da nešto ne propustim" ; stariji misle "daj sve što se nudi, ko zna koliko cu još moći." .. a gde su dobri frajeri? Neisfrustrirani, dokazani, samouvereni, lepi i zgodni? Pa nisu valjda samo u serijama i filmovima?! Hm......laku noć i mislite na novog Kralja Artura. Mnogo zgodan dečko. Charlie Hunnam....Svakoj zeni treba jedan takav - poručila je voditeljka

makonda-tracker